12.5 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăLifestyleSerie A: Pușcaș, convocat alături de Podolski pentru debiul cu Juventus

Serie A: Pușcaș, convocat alături de Podolski pentru debiul cu Juventus

George Puşcaş este la un pas de primul său meci important în tricoul lui Internazionale Milano. Tehnicianul Roberto Mancini l-a oprit în lot pe jucătorul român pentru derbiul cu Juventus Torino.

Internazionale Milano dispută, marți seară, cel mai important meci al său din campionatul italian, cel cu Juventus Torino, campioana en-titre și liderul actualei ediții a Serie A.

Pușcaș, 18 ani, a fost convocat într-o companie selectă, Mancini chemându-l la lot și pe noul său atacant, Lukas Podolski, achiziţionat luni de la Arsenal Londra. Totuși Pușcaș ar putea evolua doar câteva minute, în cel mai bun caz, în condițiile în care Inter are mai mulți jucători cu experiență în compartimentul ofensiv.

Partida are loc, marți, de la ora 22.00, în etapa a XVII-a a campionatului Italiei. Înaintea meciului de astăzi, Juventus este lider în Serie A, cu 39 puncte, iar Inter ocupă locul 11, cu 21 de puncte.

Cele mai citite

Vechea și noua Caledonie ard în focurile electorale

Vechea și Noua Caledonie, ținuturi la 16.000 de km distanță unele de celelalte, dar cu legături vechi onomastice, sunt în flăcările electorale. După demisia premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă