21.3 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăLifestyleȘtefan Radu, titular și pasă de gol în meciul Inter-Lazio, ultimul din...

Ștefan Radu, titular și pasă de gol în meciul Inter-Lazio, ultimul din 2014

Fundașul român Ștefan Radu a încheiat anul în Serie A ca titular, evoluând în partida Inter Milan – Lazio Roma, scor 2-2. Românul, care a dat și o pasă de gol, ar putea schimba echipa din luna ianuarie.

Unul dintre jucătorii de bază ai lui Lazio Roma, Radu este curtat de mai multe echipe de top, atât din Italia, cât și din alte campionate europene.

Lazio a început duelul cu Inter cu un gol, Felipe Anderson deschizând scorul în minutul 2, după o pasă primită de la Ștefan Radu. Brazilianul a reușit dubla înainte de pauză (min.37), iar soarta meciului părea a fi pecetluită.

Totuși Inter a revenit în repriza secundă a jocului de pe San Siro și a restabilit egalitatea, după golurile lui Mateo Kovacic (min.66) și Rodrigo Palacio (min.80). Reușita lui Palacio a fost una dintre cele mai frumoase ale acestui tur de campionat.

Lazio ocupă locul 3, cu 27 de puncte, după 16 etape. Roma se află pe locul 2, cu 36 de puncte, în timp ce liderul Juventus are cu 3 puncte în plus.

Cele mai citite

Despre iubirea creștină

Despre om se vorbește azi mai mult fragmentar – ca ființă capabilă să muncească, cerebrală, ca una care are idealuri și întreprinde, una  care...

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea First Bank de către Intesa Sanpaolo Bank

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Intesa Sanpaolo SpA intenţionează să preia First Bank SA, conform unui comunicat al autorităţii de concurenţă. Potrivit instituţiei,...

CEC Bank susține antreprenorii români și în 2024 prin Programul guvernamental IMM Plus

CEC Bank sprijină antreprenorii români și își reconfirmă angajamentul pe termen lung față de economia românească și în anul 2024, acordând credite cu dobânzi...
Ultima oră
Pe aceeași temă