21.3 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialEXPLOZIE într-un bloc din Bumbești-Jiu. Un copil a fost rănit

EXPLOZIE într-un bloc din Bumbești-Jiu. Un copil a fost rănit

O explozie produsă într-o garsonieră din localitatea Bumbești-Jiu (județul Gorj – n.r.) a provocat rănirea unui copil în vârstă de patru ani, transmite Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj, Mihai Avramescu, explozia s-a produs miercuri dimineață, în jurul orei 7.30, într-o garsonieră aflată la primul etaj al unui bloc din Bumbești-Jiu, deflagrația fiind urmată de un incendiu de mici proporții, care a fost stins în scurt timp de către pompierii sosiți la fața locului.

În urma exploziei a fost rănit un copil în vârstă de patru ani, care a suferit arsuri pe față și la brațe, acesta fiind transportat la spitalul din localitate.

Conform sursei citate, copilul se afla în garsonieră împreună cu tatăl său.

Reprezentantul ISU a precizat că în urma deflagrației nu au fost rănite și alte persoane și nici nu s-a impus evacuarea locatarilor din bloc, iar pagubele produse nu au fost însemnate, arzând haine și elemente de mobilier, mai scrie sursa citată.

Mihai Avramescu a mai spus că la fața locului se află, pe lângă reprezentanți ai ISU, și reprezentanți ai companiei de gaz și ai Inspectoratului de Stat în Construcții, însă nu se pune problema să fi fost afectată structura de rezistență a blocului.

Purtătorul de cuvânt al ISU Gorj nu a putut preciza care sunt cauzele producerii exploziei, spunând că este în desfășurare o anchetă pentru stabilirea acestora.

Cele mai citite

Biden îl primește pe Iohannis la Casa Albă. România urmează să cumpere din SUA avioane F-35 de 6,5 miliarde USD

Președintele României, Klaus Iohannis, va fi primit de președintele SUA, Joe Biden, la Casa Albă, în ziua de 7 mai 2024, într-un moment în...

Românii sunt cel mai mult interesați de mașini marca Audi, BMW și Volkswagen 

Deși piața de mașini second hand a cunoscut turbulențe în ultimii ani, aceasta continuă să crească. Inflația și creșterea ratelor dobânzilor au atras cumpărătorii...

Nicușor Dan și problemele nerezolvate ale traficului bucureștean

În 2020, Nicușor Dan promitea o rezolvare rapidă a situației infernale a traficului din Capitală, prin colaborarea cu un specialist adus din New York...
Ultima oră
Pe aceeași temă