13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialOlt: Primarul din Vișina a interzis pomenile la căminul cultural, pentru că...

Olt: Primarul din Vișina a interzis pomenile la căminul cultural, pentru că bucătarul nu a votat cu PSD

Localnicii din comuna Vișina, județul Olt, se plâng că nu mai pot face pomeni în căminul cultural, pentru că bucătarul nu a votat cu partidul din care face parte primarul, relatează Digi 24.

O familie a povestit cum a fost obligată să pregătească masa în ploaie, pentru că primarul nu le-a permis să între în cămin, unde se țin, de regulă, pomenile. ”M-am dus împreună cu fratele celei decedate la domnul primar în birou, a fost foarte recalcitrant, foarte urât ne-a vorbit şi eu am întrebat: <<Domnule primar, pentru ce nu am voie să fac mâncare acolo?>> şi mi-a zis: <<pentru că nu ai votat cu PSD>>”, a povestit Ion Tutunaru, la Digi 24.

Refuzaţi de primar, oamenii şi-au strâns lucrurile cu care veniseră la căminul cultural şi s-au mutat în curtea femeii decedate unde s-au apucat de gătit.

Primarul comunei Vișina, Constantin Stănescu, susține că bucătarul le-a luat oamenilor foarte mulți bani și de aceea nu i-a mai permis să intre în cămin.

”A făcut nişte pomeni cum se face şi le-a luat la oamenii aia câte două milioane jumate – trei, şi i-a făcut lumea sesizare pentru treaba asta. Deci nu mai are ce caută ca bucătar acolo. Intră cine vreau eu”, a spus primarul.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă