22.5 C
București
joi, 6 iunie 2024
AcasăLifestyleCNA a interzis numele Steaua București la TV. Cum se va numi...

CNA a interzis numele Steaua București la TV. Cum se va numi echipa din Ghencea

Problemele se țin lanț pentru FC Steaua după ce clubul a pierdut marca proprie, în urma deciziei ÎCCJ. Numele Steaua București nu va mai putea fi folosit nici la televizor, astfel că posturile tv vor trebui să folosească un alt nume.

“FC Steaua SA” este numele pe care CNA l-a recomandat televiziunilor să-l folosească de acum înainte pentru clubul din Ghencea. Iar decizia a fost deja pusă în aplicare la meciul de miercuri, din semifinalele Cupei Ligii. Meciul a fost prezentat, la Digi Sport, ca având loc între Astra și FC Steaua SA.

Numele ar putea fi folosit din nou și la partida viitoare, din campionat, când FC Steaua SA va întâlni Pandurii Târgu Jiu, un preambul la finala Cupei Ligii, pe care o vor disputa cele două.

Încă din toamnă, de când a pierdut marca Steaua București, clubul lui Becali a încercat să-și creeze o identitate nouă, înregistrând la OSIM diferite mărci. În prezent Steaua evoluează cu o siglă nouă pe tricouri și deseori este folosit numele de FCSB, de altfel o marcă mai veche a clubului, înregistrată încă din vremea departamentului de marketing al lui Bobby Durbac.

Oficialii din Ghencea nu exclud ca negocierile cu Clubul Sportiv al Armatei, care deține vechea marcă, să continuie după ce se va încheia procesul de evaluare a mărcii Steaua București.

Steaua s-a calificat, miercuri, în finala Cupei Ligii, cu scorul general de 3-2, asta după ce a pierdut returul de aseară cu 0-2.

 

Cele mai citite

Pleci cu avionul din Otopeni? Iată câteva sfaturi ca să eviți aglomerația din București!

Bucureștiul, capitala României, este un oraș vibrant, dar și aglomerat, mai ales în orele de vârf. Dacă ai un zbor programat de pe Aeroportul...

Un oficial ucrainean la Beijing îndeamnă China să participe la “Summitul pentru Pace”

Un oficial al ministrului ucrainean de Externe a vizitat China și a îndemnat-o să trimită o delegație la Summitul privind Ucraina, planificat pentru luna...

În caz că agresiunea Rusiei se extinde, Statele Unite au două rute prin care vor trimite trupe în România

În caz că agresiunea Rusiei se extinde spre alte țări, dincolo de Ucraina, Statele Unite au pregătit cinci rute prin care să trimită întăriri...
Ultima oră
Pe aceeași temă