15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăLifestyleCNA a interzis numele Steaua București la TV. Cum se va numi...

CNA a interzis numele Steaua București la TV. Cum se va numi echipa din Ghencea

Problemele se țin lanț pentru FC Steaua după ce clubul a pierdut marca proprie, în urma deciziei ÎCCJ. Numele Steaua București nu va mai putea fi folosit nici la televizor, astfel că posturile tv vor trebui să folosească un alt nume.

“FC Steaua SA” este numele pe care CNA l-a recomandat televiziunilor să-l folosească de acum înainte pentru clubul din Ghencea. Iar decizia a fost deja pusă în aplicare la meciul de miercuri, din semifinalele Cupei Ligii. Meciul a fost prezentat, la Digi Sport, ca având loc între Astra și FC Steaua SA.

Numele ar putea fi folosit din nou și la partida viitoare, din campionat, când FC Steaua SA va întâlni Pandurii Târgu Jiu, un preambul la finala Cupei Ligii, pe care o vor disputa cele două.

Încă din toamnă, de când a pierdut marca Steaua București, clubul lui Becali a încercat să-și creeze o identitate nouă, înregistrând la OSIM diferite mărci. În prezent Steaua evoluează cu o siglă nouă pe tricouri și deseori este folosit numele de FCSB, de altfel o marcă mai veche a clubului, înregistrată încă din vremea departamentului de marketing al lui Bobby Durbac.

Oficialii din Ghencea nu exclud ca negocierile cu Clubul Sportiv al Armatei, care deține vechea marcă, să continuie după ce se va încheia procesul de evaluare a mărcii Steaua București.

Steaua s-a calificat, miercuri, în finala Cupei Ligii, cu scorul general de 3-2, asta după ce a pierdut returul de aseară cu 0-2.

 

Cele mai citite

Eșec pentru Gloria Bistrița în finala EHF European League. Dunărea Brăila a terminat pe locul patru

Gloria Bistriţa a pierdut finala EHF European League la handbal feminin, fiind învinsă de formația norvegiană Storhamar cu scorul de 29-27, duminică seară, la...

Cutremur puternic în apropierea graniței dintre Mexic și Guatemala

Un cutremur cu magnitudinea 6,4 s-a produs duminică dimineață în apropierea coastei statului mexican Chiapas, a anunțat Institutul Geologic al Statelor Unite, potrivit Reuters. Cutremurul...

Localnicii curăță apele la Roșia Montană

Localnici și susținători ai Roșiei Montane participă, în ziua de duminică, 12 mai, la prima din cele cinci campanii de ecologizare a malurilor apelor...
Ultima oră
Pe aceeași temă