12.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăPodcastsOmor cu tam-tam

Omor cu tam-tam

ISTANBUL. Trei tineri muzicanți, cu trei clarinete și trei tobe mari, porniseră ieri, urmând să cânte a doua zi la o nuntă.

Surprinși pe drum de viscol, s-au adăpostit într-o moară părăsită. În cursul nopții, opt lupi au pătruns în moară printr-o gaură a zidului. Unul dintre cei trei muzicanți, căutând să sperie lupii, a început să bată din tobă. Zgomotul a speriat lupii, care au căutat gaura din zid pentru a fugi. Ceilalți muzicanți au început și ei să bată cu disperare tobele, înnebunind de spaimă lupii. Fiarele, căutând o scăpare, s-au izbit de ziduri cu atâta putere, încât s-au rănit grav și în cele din urmă și-au zdrobit capetele.

Până în zori, muzicanții au bătut cu disperare în tobe, iar la venirea zilei, cei opt lupi erau toți întinși pe jos cu capetele sfărâmate. Cei trei tovarăși i-au jupuit, iar blănurile le-au dăruit tinerilor căsătoriți.

Agenția Rador, 1938

Cele mai citite

Candidat PSD la primărie, acuzat de corupție și un prejudiciu de 5,7 milioane de lei

Toma Sandu, un apropiat al familiei Bădălău, s-a prezentat miercuri în fața procurorilor DNA pentru a fi informat cu privire la calitatea sa...
00:00:28

Tragedie în Londra: Un Băiat de 14 Ani a fost ucis într-un atac cu sabie

Un băiat de 14 ani a decedat marți după ce un bărbat înarmat cu o sabie l-a înjunghiat pe tânăr, pe doi polițiști și...

Ajutor de la UE pentru restructurare companiei aeriene TAROM

Comisia Europeană a dat undă verde planului României de a acorda un ajutor de stat pentru restructurare, în valoare de 95,3 milioane EUR, către...
Ultima oră
Pe aceeași temă