21 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialTenis Moscova: Begu va juca, în sferturi, cu Ţvetana Pironkova

Tenis Moscova: Begu va juca, în sferturi, cu Ţvetana Pironkova

Irina-Camelia Begu, 61 WTA, va juca, vineri, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Moscova, împotriva Țvetanei Pironkova, 43 WTA, din Bulgaria.

Pironkova a trecut, în turul doi, de sârboaica Aleksandra Krunici, beneficiară a unui wild card, cu scorul de 6-2, 6-3, potrivit site-ului oficial al WTA.

Begu a fost revelația competiției, după ce a eliminat-o în runda a doua pe Ekaterina Makarova, locul 12 WTA și a doua favorită a turneului.

Sferturile de finală se dispută vineri, atunci când se vor și Begu și Pironkova.

Cele două s-au mai întâlnit de două ori, în 2013, pe hard (Hobart) şi pe iarbă ('s-Hertogenbosch), Pironkova impunându-se de fiecare dată în două seturi.

Kremlin Cup, turneu de categorie Premier, a fost câștigat anul trecut de Simona Halep, însă aceasta nu și-a putut apăra titlul din cauza unei accidentări.

Cele mai citite

Burduja ia în calcul păstrarea plafonării la energie și după expirarea datei

Ministrul Energiei nu exclude scenariul în care va fi menținută plafonarea şi după 31 martie 2025 Sebastian Burduja dă asigurări că şi după 1 aprilie...

Crimă urmată de sinucidere într-o comună din județul Vâlcea

O crimă tragică a avut loc în localitatea Păușești-Măglași, județul Vâlcea, unde un bărbat de 39 de ani și-a ucis cu brutalitate cumnata. Incidentul...

Asfaltul se odihnește. Planeta ia o pauză de la viteză

22 septembrie a fost decretată Ziua mondială fără mașini Mesajul e clar și fără echivoc, descurajarea utilizării automobilului personal sau de serviciu, în favoarea deplasării...
Ultima oră
Pe aceeași temă