15.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialCod galben de vânt în 12 județe

Cod galben de vânt în 12 județe

Meteorologii au emis un avertisment de cod galben de vânt în județelw Constanţa, Tulcea, Suceava, Neamț, Bacău, Vrancea, Botoșani, Iași, Vaslui, Galați, Botoșani și Iași, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Astfel, în Constanța și Tulcea, începând cu ora 10.00 și până la ora 16.00, vântul va depăși la rafală 55-65 de kilometri pe oră. 

De asemenea, în județele Suceava, Neamț, Bacău, Vrancea, Botoșani, Iași, Vaslui, Galați, de la ora 10.00 până la ora 18.00, meteorologii avertizează că intensificările vântului vor atinge viteze la rafală de 55-60 de kilometri pe oră, și izolat peste 70 de kilometri pe oră. 

În județele Botoșani și Iași între orele 07.15 și 10.00 se pot observa intensificări ale vântului, care vor atinge și depăși la rafală viteze de 55-60 kilometri pe oră și izolat peste 70 de kilometri pe oră.

Cele mai citite

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...

Nicolae Ciucă comentează declarația lui Ciolacu. Premierul a susținut că Buzăul nu este în Moldova

La sediul Biroului Electoral Municipal, Nicolae Ciucă a fost întrebat despre comentariile premierului Marcel Ciolacu privind locația Buzăului și aluzia sa la un posibil...

Motivul incredibil pentru care Kristi Noem, om politic din SUA, și-a ucis câinele

Kristi Noem a spus că a relatat întâmplarea pentru a demonstra că este dispusă să facă lucruri care sunt „dificile şi urâte” atât în...
Ultima oră
Pe aceeași temă