13.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuOana Zăvoranu explică comportamentul de la moartea mamei ei

Oana Zăvoranu explică comportamentul de la moartea mamei ei

Oana Zăvoranu a explicat că a făcut declarații dure la moartea mamei ei din orgoliu și în mod inconștient. Vedeta a spus că îi pare rău că Mărioara a murit fără ca ea să o ia în brațe.

Citește și: Prima declarație a Oanei Zăvoranu după moartea mamei ei

„I-am spus <<Iartă-mă, mamă, că, în trufia și orgoliul meu, m-am antepronunțat și m-am autodeclarat, inconștient, că sunt orfană, pentru că abia acum știu ce înseamnă să fii orfan. Și de asta îmi pare cel mai rău, dacă i-a ajuns la urechi… dacă a auzit că pentru mine a murit înainte să fi murit. Mi-aș fi dorit să nu fi auzit lucrurile astea, pentru că acum, acum abia, mă doare inima >>”, a spus Oana Zăvoranu, cu lacrimi în ochi, în timpul emisiunii „Acces direct”.

De asemenea, Oana a spus că, deși Mărioara nu și-a dorit să o aibă alături, ea a avut nevoie de mama ei.

„Mamă, îmi pare rău că nu m-ai vrut. Te-am iertat. Îmi pare rău că indiferent ce-am făcut nu ai putut să mă iubești. Îmi pare rău că nu m-ai considerat demnă de a fi fiica ta, deși, Dumnezeu știe cel mai bine că ți-am dat totul, fără regret. Mamă, așa rea sau bună cum ai fost tu, am zis că te urăsc, dar nu te-am urât cu adevărat niciodată în sufletul meu”, i-a declarat Oana Zăvoranu mamei ei.

Citește și: Mărioara Zăvoranu are un „lăcaș” pentru comemorarea ei pe Facebook

Totuși, Oana Zăvoranu a spus că nu ar renunța la tot pentru ca mama ei să mai fie în viață, dar ar renunța la toate greșelile pe care le-a făcut.

„Și când te uram te iubeam, poate pentru că pe undeva semănam”, i-a mai spus Oana mamei ei.

Cu toate acestea, ea a spus că mama ei a știut că o iubește în felul ei.  

Imediat după moartea mamei ei, vedeta a spus că până când nu va vedea cadavrul mamei ei, nu va crede că a murit. Vedeta a mai spus că mama ei a murit pentru ea încă de când a născut-o și că faptul că a murit este o „justiție divină”.

Mărioara Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu, a murit în dimineața zilei de vineri. Ea era internată la spitalul Fundeni de trei luni și a suferit mai multe intervenții chirurgicale la rinichi.  Mărioara suferea de insuficiență renală și de diabet. 

Cele mai citite

Germania și aliații acuză Rusia de atacuri cibernetice de amploare

Germania a acuzat Rusia că a lansat atacuri cibernetice asupra firmelor sale de apărare și aerospațiale, precum și asupra unor ținte din alte țări,...

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...

Președintele Columbiei a oferit informații eronate. “A citit din coloana greșită”

Munițiile și armele care lipsesc din armata columbiană sunt mult mai puține decât cifrele raportate de președintele Gustavo Petro în această săptămână, se arată...
Ultima oră
Pe aceeași temă