13.4 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăTechWilliam Brînză, candidat la prezidenţiale

William Brînză, candidat la prezidenţiale

William Brînză, fost deputat PDL, va candida la prezidenţiale din partea Partidului Ecologist Român. Anunţul a fost făcut de conducerea partidului într-o conferinţă de presă în tandem cu Mircea Coşea, propus pentru funcţia de premier, informează Mediafax.

Brînză a mai declarat că va promova "o ecologie politică" şi că îşi doreşte ca diaspora să fie prezentă la votul pentru prezidenţiale. "Voi forma un tandem preşedinte-premier cu domnul Mircea Coşea", a spus William Brînză, care a precizat că şeful său de campanie va fi preşedintele PER, Dănuţ Pop.

La rândul său, preşedintele de onoare al PER, Mircea Coşea, propus pentru funcţia de premier, a declarat că s-a reîntors în politică la PER, după un an de absenţă, după ce a constatat "certitudinea faptului că economia României merge în jos" şi "teama pe care o are faţă de reîntoarcerea în trecut".

"Candidatul opoziţiei este o persoană foarte scumpă la vedere şi la vorbire, nu are un program", a mai spus Mircea Coşea.

Conducerea PER speră ca William Brînză să intre în turul doi al alegerilor prezidenţiale. PER promite că va face o campanie "cât se poate de românească".

 

Mircea Coşea a fost, de-a lungul timpului, membru al PDSR, ApR, PNL şi UNPR. El este membru PER din 2011.

Cele mai citite

Cotnari a lansat Crama Transparentă

Cotnari, una dintre cele mai emblematice crame din România, cu o istorie îndelungată în producția de vinuri din soiuri pure, românești, lansează campania „Crama...

Nouă rețea pentru a viza traficanții de migranți în domeniul digital

Discuțiile din cadrul reuniunii tematice, organizate de Comisia Europeană și Europol, au condus la concluzii cheie privind răspunsul comun la activitățile online de trafic...

Olympiakos Pireu și Fiorentina, cu un pas în finala Europa Conference League

Olympiakos Pireu și Fiorentina sunt favorite la calificarea în finala ediției din acest an a Europa Conference League, după ce s-au impus, joi seară,...
Ultima oră
Pe aceeași temă