12.1 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialCe spune Adrian Năstase despre retragerea vizei pentru SUA

Ce spune Adrian Năstase despre retragerea vizei pentru SUA

Fostul premier Adrian Năstase a recunoscut, joi, că se află pe lista oficialilor români interzişi în SUA şi a susţinut ironic că motivul îl reprezintă  “pixurile din campania electorală”, informează  Agrepres.

“Înainte ca acea condamnare să fie definitivă, am primit acea scrisoare de la consulul american. M-am mirat, vă spun foarte sincer, pentru că nu mi-am imaginat că această chestiune a pixurilor din campania electorală din România poate să fie o chestiune atât de importantă în Statele Unite, cu atât mai mult cu relaţia mea cu administraţia americană în legătură cu conflictele din Irak de-a lungul anilor, colaborarea în legătură cu intrarea în NATO, şi altele, consideram că sunt chestiuni destul de importante” a declarat Adrian Năstase.

De asemenea, fostul premier a precizat că, după condamnarea pe fond “în legătură cu pixurile din campania electorală” şi înainte ca respectiva condamnare să devină definitivă, a primit o scrisoare de la consulul american.

Totodată, Năstase a ţinut să sublinieze că oficialii americani nu apreciază evenimentele la care a participat în timpul mandatului său.

“Americanii nu au foşti prieteni, ei au numai actuali prieteni. Ţi-ai terminat mandatul, nu mai esti util, pa!”, a declarat Năstase.

 

 

 

 

Cele mai citite

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit. Tradiții și obiceiuri

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, a fost răstingnit pe cruce și a fost dus în mormânt. Conform...

Nouă rețea pentru a viza traficanții de migranți în domeniul digital

Discuțiile din cadrul reuniunii tematice, organizate de Comisia Europeană și Europol, au condus la concluzii cheie privind răspunsul comun la activitățile online de trafic...

Președintele Columbiei a oferit informații eronate. “A citit din coloana greșită”

Munițiile și armele care lipsesc din armata columbiană sunt mult mai puține decât cifrele raportate de președintele Gustavo Petro în această săptămână, se arată...
Ultima oră
Pe aceeași temă