7.3 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăSpecialCe spune Adrian Năstase despre retragerea vizei pentru SUA

Ce spune Adrian Năstase despre retragerea vizei pentru SUA

Fostul premier Adrian Năstase a recunoscut, joi, că se află pe lista oficialilor români interzişi în SUA şi a susţinut ironic că motivul îl reprezintă  “pixurile din campania electorală”, informează  Agrepres.

“Înainte ca acea condamnare să fie definitivă, am primit acea scrisoare de la consulul american. M-am mirat, vă spun foarte sincer, pentru că nu mi-am imaginat că această chestiune a pixurilor din campania electorală din România poate să fie o chestiune atât de importantă în Statele Unite, cu atât mai mult cu relaţia mea cu administraţia americană în legătură cu conflictele din Irak de-a lungul anilor, colaborarea în legătură cu intrarea în NATO, şi altele, consideram că sunt chestiuni destul de importante” a declarat Adrian Năstase.

De asemenea, fostul premier a precizat că, după condamnarea pe fond “în legătură cu pixurile din campania electorală” şi înainte ca respectiva condamnare să devină definitivă, a primit o scrisoare de la consulul american.

Totodată, Năstase a ţinut să sublinieze că oficialii americani nu apreciază evenimentele la care a participat în timpul mandatului său.

“Americanii nu au foşti prieteni, ei au numai actuali prieteni. Ţi-ai terminat mandatul, nu mai esti util, pa!”, a declarat Năstase.

 

 

 

 

Cele mai citite

Simona Halep, anunț de ultimă oră

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, suspendată de Agenţia Internaţională pentru Integritatea tenisului (ITA) pe o perioadă de patru ani, în urma unui test...
00:00:39

Două mașini au fost înghițite într-o dolină din Napoli

Pompierii și forțele de securitate italiene au alergat împotriva cronometrului, miercuri (21 februarie), pentru a salva două persoane, după ce două mașini au fost...

Românii, tot mai împovărați din cauza ratelor. Ce spune BNR

Creditele bancare sunt tot mai scumpe și tot mai puțini români își permit să ia noi credite. Sunt mulți români care au deja contractate...
Ultima oră
Pe aceeași temă