32 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăInternaționalDecorurile grandioase din filmul ”Hercules”, construite într-un studio din București

Decorurile grandioase din filmul ”Hercules”, construite într-un studio din București

Decorurile grandioase din filmul ”Hercules” au fost construite într-un studio din București, iar efectele speciale din thrillerul de aventură au fost realizate de un grup de români din Gheorgheni.

“Toate cerințele producătorilor au fost ieșite din comun. Gândiți-vă că sunteți într-un câmp deschis, de 10 hectare, iar ei îți spun că vor să fie plin de fum. Nu contează că bate vântul, sau ce alte condiții sunt în jur. Pentru 10-20 de secunde cât se filmează cadrul respectiv, trebuie să faci să fie ca în bătălie”, povestește unul dintre românii care au lucrat la efectele speciale din filmul Hercules.  

Hercules a fost filmat în Ungaria, pe platouri construite de la zero, sub supraveghere atentă a producătorului Beau Flynn. Scenariştii Ryan Condal şi Evan Spiliotopoulos au plasat acțiunea filmului în perioada dinainte de Christos din Grecia.

Costumele personajelor care, alături de decoruri creează impresia de autenticitate din film, au fost realizate de designerul Jany Temime – cunoscută pentru lucrul la filmele „Gravity”, „Skyfall” şi la seria „Harry Potter”.

Filmul ”Hercules”, distribuit de Forum Film România, are premiera în cinematografe din țară pe 25 iulie 2014, putând fi vizionat în format 3D şi IMAX 3D.

Cele mai citite

Summitul de pace al lui Zelenski, eșuat

La invitația lui Volodimir Zelenski, într-o stațiune alpină din munții elvețieni, s-a desfășurat un „summit al păcii,” cu participarea a 90 de state. După...

Pentru vara 2024, românii au pus în topul destinațiilor de vacanță Madeira și Seychelles

Cele mai multe vacanțe, din această perioadă, se desfășoară în familie, de aceea Eturia a conturat un set de oferte care faciliteză călătoriile în Europa pentru...

Cod galben de caniculă şi disconfort termic, luni şi marţi, în mai multe judeţe ale ţării

Meteorologii au emis avertizare de caniculă şi disconfort termic pentru mai multe judeţe ale ţării, valabilă luni şi marţi, când temperaturile vor fi ridicate....
Ultima oră
Pe aceeași temă