16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialMai multe gospodării şi porţiuni din DN 2, inundate în județul Buzău

Mai multe gospodării şi porţiuni din DN 2, inundate în județul Buzău

Mai multe gospodării şi locuinţe din judeţul Buzău, precum şi o farmacie şi porţiuni din DN 2 E85, au fost inundate, vineri seară, în urma unei ploi puternice, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, ploaia, care a durat aproximativ 20 de minute, a provocat inundaţii în municipiul Râmnicu Sărat și în localitățile Grebănu, Oreavu și Topliceni.

În Râmnicu Sărat au fost inundate un apartament, o farmacie și cel puțin şase gospodării. La Oreavu, apa a intrat în cinci gospodării, inclusiv în locuințele oamenilor.

De asemenea, în Grebănu și Topliceni au fost inundate mai multe gospodării, apa măsurând până la jumătate de metru.

Totodată, circulaţia pe DN 2 E85, în localitatea Oreavu şi la kilometrul 149 limită cu judeţul Vrancea, a fost afectată din cauza aluviunilor care au ajuns pe şosea.

Hidrologii au emis, vineri, atenţionări de cod galben de inundaţii pe unele râuri din judeţele Dâmboviţa, Buzău, Vrancea şi Bacău, valabilă până la ora 23.00.

Cele mai citite

VIDEO. Poli Iași obține victoria în partida cu FC Hermannstadt

Într-un meci tensionat din cadrul etapei a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal, Politehnica Iași a reușit să învingă echipa FC Hermannstadt...

Jaqueline Cristian, la un singur meci de calificarea pe tabloul principal al turneului de la Roma

Jaqueline Cristian este la un singur meci de calificarea pe tabloul principal al Mastersului de la Roma, după ce a învins-o în prima rundă...

Aglomeraţie pe drumurile dinspre mare și munte spre Capitală. Rute alternative

Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că este inregistrată aglomeraţie pe sensul de coborâre al DN1 către Ploieşti, între staţiunile Predeal şi Buşteni, dar şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă