14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialO bloggeriță s-a oferit să-i corecteze Mariei Grapini textele de pe Facebook....

O bloggeriță s-a oferit să-i corecteze Mariei Grapini textele de pe Facebook. Ce răspuns a primit

O absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Adriana Șandru, i-a propus eurodeputatei Maria Grapini să îi corecteze textele de pe pagina de Facebook. Studenta și-a motivat intenția prin faptul că, astfel, presa nu va mai face glume pe seama europarlamentarei.

Citește și: Maria Grapini, IRONIZATĂ pe Internet. Cum îşi „grapinizează” internauţii textele

”Mă numesc Adriana Șandru și sunt absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, a Universității din București. Sunt foarte pasionată de scris și aș dori să mă ofer voluntar pentru a mă ocupa de textele postate pe contul dumneavoastră de Facebook. Așa, presa nu o să mai facă glume pe seama lucrurilor scrise pe contul dumneavoastră. Colaborarea se va desfășura astfel: imi trimiteți textul pe care doriți să îl postați pe Facebook printr-un mesaj (tot pe Facebook), eu îl corectez (pun virgule, spații și am grijă să fie cuvintele scrise corect) și vi-l trimit pentru a îl copia și a îl pune pe contul dumneavoastră”, i-a propus bloggerița Mariei Grapini.

Totuși, europarlamentara a refuzat-o pe Adriana Șandru, spunând că orice ar posta, presa tot va găsi ceva de comentat.

”Va multumesc mult pentru ofertă. Cred ca puteti sa va dedicati timpul pentru o activitate utila dumneavoastra. Eu sunt om politic,si indiferent de ce as posta , o parte a presei ar gasi ce comenta.Imi asum . Va doresc succes in cariera .”, i-a răspuns europarlamentara Adrianei Șandru.

De când și activat pagina de Facebook, europarlamentarul Maria Grapini a făcut numeroase greșeli gramaticale. Din acest motiv ea este ironizată frecvent pe Internet din cauza greşelilor gramaticale.

Cele mai citite

Programul apă-canal de la Fondul de Mediu a fost fraudat! Președintele AFM confirmă dezvăluirile PUTEREA

Președintele Administrației Fondului de Mediu, Laurențiu Neculaescu, confirmă dezvăluirile PUTEREA legate de fraudele masive cu finanțare prin AFM pentru programul apă-canal. Conducerea Administrației Fondului...

Rețetă de mici de 1 Mai, de pe vremea bunicilor. Așa faci cei mai gustoși mititei

Ziua de 1 mai sau 1 mai muncitoresc se sărbătorește neapărat cu o porție de mici. Dacă nu vei avea unde să îi servești,...

Atac armat în Londra. Sunt mai multe persoane rănite

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat la Hainault, în estul Londrei, după ce a atacat trecători cu o sabie...
Ultima oră
Pe aceeași temă