3.1 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021
AcasăSpecialO bloggeriță s-a oferit să-i corecteze Mariei Grapini textele de pe Facebook....

O bloggeriță s-a oferit să-i corecteze Mariei Grapini textele de pe Facebook. Ce răspuns a primit

O absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Adriana Șandru, i-a propus eurodeputatei Maria Grapini să îi corecteze textele de pe pagina de Facebook. Studenta și-a motivat intenția prin faptul că, astfel, presa nu va mai face glume pe seama europarlamentarei.

Citește și: Maria Grapini, IRONIZATĂ pe Internet. Cum îşi „grapinizează” internauţii textele

”Mă numesc Adriana Șandru și sunt absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, a Universității din București. Sunt foarte pasionată de scris și aș dori să mă ofer voluntar pentru a mă ocupa de textele postate pe contul dumneavoastră de Facebook. Așa, presa nu o să mai facă glume pe seama lucrurilor scrise pe contul dumneavoastră. Colaborarea se va desfășura astfel: imi trimiteți textul pe care doriți să îl postați pe Facebook printr-un mesaj (tot pe Facebook), eu îl corectez (pun virgule, spații și am grijă să fie cuvintele scrise corect) și vi-l trimit pentru a îl copia și a îl pune pe contul dumneavoastră”, i-a propus bloggerița Mariei Grapini.

Totuși, europarlamentara a refuzat-o pe Adriana Șandru, spunând că orice ar posta, presa tot va găsi ceva de comentat.

”Va multumesc mult pentru ofertă. Cred ca puteti sa va dedicati timpul pentru o activitate utila dumneavoastra. Eu sunt om politic,si indiferent de ce as posta , o parte a presei ar gasi ce comenta.Imi asum . Va doresc succes in cariera .”, i-a răspuns europarlamentara Adrianei Șandru.

De când și activat pagina de Facebook, europarlamentarul Maria Grapini a făcut numeroase greșeli gramaticale. Din acest motiv ea este ironizată frecvent pe Internet din cauza greşelilor gramaticale.

Cele mai citite

Ziua Constituției nepromulgate: circul și falsul Republicii

A fost circ la ședința solemnă a Camerei Deputaților și Senatului, de Ziua Constituției, ținută cu ocazia aniversării a 30 de ani de la...

Un bărbat din Arad, amendă pentru injurii aduse pe Facebook

Un bărbat din Arad a primit o amendă marți de 1.000 de lei de la jandarmi pentru injurii aduse pe rețeaua de socializare Facebook,...
Ultima oră
Pe aceeași temă