13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăLifestyleAstra supraviețuiește ȘOCULUI din Premier League, scor final 2-2 cu West Ham!

Astra supraviețuiește ȘOCULUI din Premier League, scor final 2-2 cu West Ham!

Astra Giurgiu a reușit o revenire senzațională în partida cu West Ham United, din turul al treilea preliminar al Ligii Europa, încheiată cu scorul de 2-2. Giurgiuvenii vor porni cu prima șansă în returul de săptămâna viitoare.

West Ham, o echipă cu un buget de aproape 100 de milioane de euro, s-a văzut eglată în ultimele 10 minute ale partidei de către Astra Giurgiu, după ce britanicii au condus cu scorul de 2-0. 

Clubul din Premier League a deschis scorul în minutul 23 prin ecuadorianul Enner Valencia, unul dintre cei mai buni atacanți de la CM 2014. "Ciocănarii" au mărit avantajul prin Zarate, în minutul 51. O partă daca părea să se îndrepte spre un nou dezastru românesc în cupele europene, după meciul neconvingător al Stelei și eșecul Tg. Mureș (0-3 cu Saint-Etienne), s-a schimbat dramatic în ultimele 20 de minute.

Astra a pus presiune pe britanici iar în minutul 71 a redus din diferență prin fostul mijlocaș al Concordiei, Fernando Boldrin. Giurgiuvenii au eglat în minutul 82 prin autogolul Ogbonna. Jucătorul britanicilor a încercat să respingă o minge trimisă în careu de Seto, dar a trimis în propria poartă.

Cu scorul final de 2-2 Astra va fi principala favorită în returul de joia viitoare, de la Giurgiu.

Tot joi, ASA Târgu Mureș a pierdut în tur, pe teren propriu, cu scorul de 0-3, în fața francezilor de la Saint-Etienne.

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă