15 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialTânăr călcat de tractor, la Vaslui

Tânăr călcat de tractor, la Vaslui

Un tânăr de 34 de ani, din localitatea vasluiană Miceşti, a murit strivit de tractorul pe care îl conducea, după ce mașina s-a răsturnat, relatează Mediafax.

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii vasluieni, accidentul a avut loc în dreptul localităţii Miceşti, de pe drumul judeţean Bârlad – Ghergheşti, în momentul în care tânărul de 23 ani a frânat pe şosea, cu intenţia de a întoarce în loc tractorul pe care-l conducea.

În urma manevrei imprudente a şoferului, tractorul fără cabină s-a răsturnat pe drum, prinzându-l pe acesta sub vehicul. Doi localnici care au văzut accidentul au intervenit imediat şi l-au scos pe tânăr de sub cabină, totodată fiind solicitată şi o ambulanţă.

"Echipajul medical ajuns la faţa locului nu l-a mai putut salva pe conducătorul tractorului, acesta suferind leziuni grave care i-au provocat decesul. Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Bârlad fac cercetări la faţa locului pentru a stabili condiţiile în care a avut loc accidentul", a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Organele de anchetă vor trebui să stabilească dacă şoferul tractorului era angajat la vreo firmă şi dacă accidentul s-a produs în timpul programului de lucru.

Cele mai citite

Guvernul n-are bani pentru Memorialul rezistenței anticomuniste

Guvernul României subvenționează cu un miliard de lei canalele de streaming Netflix și Disney – adică 200 milioane de euro – dar nu are...

Andrei Caramitru despre Nicușor Dan: “Așa dezastru colosal nu am văzut în viața mea”

Analistul economic Andrei Caramitru, fost consilier al președintelui USR, face un comentariu dur despre prestația lui Nicușor Dan ca primar al Bucuretiului, afirmând că...

Grupul BVB a obţinut un profit în creştere cu 68% în primele trei luni

Grupul BVB a raportat un profit net de 2,96 milioane de lei pentru primul trimestru din 2024, în creştere cu 68%, respectiv 1,2 milioane...
Ultima oră
Pe aceeași temă