15.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialTânăr călcat de tractor, la Vaslui

Tânăr călcat de tractor, la Vaslui

Un tânăr de 34 de ani, din localitatea vasluiană Miceşti, a murit strivit de tractorul pe care îl conducea, după ce mașina s-a răsturnat, relatează Mediafax.

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii vasluieni, accidentul a avut loc în dreptul localităţii Miceşti, de pe drumul judeţean Bârlad – Ghergheşti, în momentul în care tânărul de 23 ani a frânat pe şosea, cu intenţia de a întoarce în loc tractorul pe care-l conducea.

În urma manevrei imprudente a şoferului, tractorul fără cabină s-a răsturnat pe drum, prinzându-l pe acesta sub vehicul. Doi localnici care au văzut accidentul au intervenit imediat şi l-au scos pe tânăr de sub cabină, totodată fiind solicitată şi o ambulanţă.

"Echipajul medical ajuns la faţa locului nu l-a mai putut salva pe conducătorul tractorului, acesta suferind leziuni grave care i-au provocat decesul. Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Bârlad fac cercetări la faţa locului pentru a stabili condiţiile în care a avut loc accidentul", a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Organele de anchetă vor trebui să stabilească dacă şoferul tractorului era angajat la vreo firmă şi dacă accidentul s-a produs în timpul programului de lucru.

Cele mai citite

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă