16.5 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialNaţionala feminină de tenis de masă a României, calificată în optimile Mondialului...

Naţionala feminină de tenis de masă a României, calificată în optimile Mondialului pe echipe!

Naţionala feminină de tenis de masă a României s-a calificat în optimile de finală ale primei divizii de la Campionatului Mondial pe echipe de la Tokyo, după ce a învins, joi, cu scorul de 3-1, reprezentativa Poloniei, în ultimul meci din grupa A, potrivit Mediafax.

Elizabeta Samara le-a învins pe Katarzyna Grzybowska, scor 3-0, şi pe Natalia Partyka, scor 3-1, Camelia Postoacă a trecut de Natalia Bajor, cu scorul de 3-2, în timp ce Bernadette Szocs a fost învinsă de Natalia Partyka, cu scorul de 3-0.

România a încheiat pe locul trei grupa A şi va întâlni, vineri, în optimile de finală, selecţionata Coreei de Sud.

Naţionala masculină de tenis de masă a României a ratat calificarea în optimile de finală ale primei divizii de la Campionatului Mondial pe echipe de la Tokyo, deşi a învins, joi, cu scorul de 3-2, reprezentativa Portugaliei, în ultimul meci din grupa C.

Hunor Szocs l-a învins pe Diogo Carvalho, scor 3-0, dar a fost întrecut de Andre Silva, scor 2-3. Alexandru Cazacu s-a impus cu 3-1 în meciurile cu Andre Silva şi Diogo Carvalho, în timp ce Lucian Munteanu a fost învins de Joao Monteiro, cu scorul de 3-1.

România a încheiat pe locul cinci în grupa C şi va întâlni, vineri, într-un meci de clasament pentru locurile 13-24, selecţionata Spaniei.

Cele mai citite

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, trimis în judecată de DNA pentru cumpărare de influență

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârşirea infracţiunii de cumpărare de influenţă, potrivit agerpres.ro. ''Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale...

Andrei Caramitru despre Nicușor Dan: “Așa dezastru colosal nu am văzut în viața mea”

Analistul economic Andrei Caramitru, fost consilier al președintelui USR, face un comentariu dur despre prestația lui Nicușor Dan ca primar al Bucuretiului, afirmând că...

Rusia și China subiectele principale ale alegerilor prezidențiale din Lituania

În Lituania va avea loc duminică primul tur al alegerilor prezidenţiale, la care au drept de vot circa 2,5 milioane din cei 2,8 cetăţeni;...
Ultima oră
Pe aceeași temă