20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialNaţionala feminină de tenis de masă a României, calificată în optimile Mondialului...

Naţionala feminină de tenis de masă a României, calificată în optimile Mondialului pe echipe!

Naţionala feminină de tenis de masă a României s-a calificat în optimile de finală ale primei divizii de la Campionatului Mondial pe echipe de la Tokyo, după ce a învins, joi, cu scorul de 3-1, reprezentativa Poloniei, în ultimul meci din grupa A, potrivit Mediafax.

Elizabeta Samara le-a învins pe Katarzyna Grzybowska, scor 3-0, şi pe Natalia Partyka, scor 3-1, Camelia Postoacă a trecut de Natalia Bajor, cu scorul de 3-2, în timp ce Bernadette Szocs a fost învinsă de Natalia Partyka, cu scorul de 3-0.

România a încheiat pe locul trei grupa A şi va întâlni, vineri, în optimile de finală, selecţionata Coreei de Sud.

Naţionala masculină de tenis de masă a României a ratat calificarea în optimile de finală ale primei divizii de la Campionatului Mondial pe echipe de la Tokyo, deşi a învins, joi, cu scorul de 3-2, reprezentativa Portugaliei, în ultimul meci din grupa C.

Hunor Szocs l-a învins pe Diogo Carvalho, scor 3-0, dar a fost întrecut de Andre Silva, scor 2-3. Alexandru Cazacu s-a impus cu 3-1 în meciurile cu Andre Silva şi Diogo Carvalho, în timp ce Lucian Munteanu a fost învins de Joao Monteiro, cu scorul de 3-1.

România a încheiat pe locul cinci în grupa C şi va întâlni, vineri, într-un meci de clasament pentru locurile 13-24, selecţionata Spaniei.

Cele mai citite

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...

“Sunt convins că Mircea Geoană va candida la președinție”, spune Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că are convingerea fermă că Mircea Geoană va candida pentru funcția de președinte al României. Această declarație a...

Serviciile secrete americane au tras concluzia în cazul Alexei Navalnîi

Serviciile secrete americane au stabilit că președintele rus Vladimir Putin probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziție Alexei Navalnîi, scrie Reuters. Navalnîi a murit...
Ultima oră
Pe aceeași temă