22.6 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialBegu joacă azi în sferturi la Portugal Open, după ce a trecut...

Begu joacă azi în sferturi la Portugal Open, după ce a trecut de Kanepi

Irina-Camelia Begu a reușit să se califice în sferturile turneului de tenis Portugal Open, cu premii totale în valoare de 250.000 dolari, după ce a trecut de Kaia Kanepi, cap de serie numărul 5 și locul 23 WTA. Begu o va întâlni azi pe Timea Bacsinszky, locul 165 WTA, venită din calificări, la fel ca și românca.

Begu, 117 WTA, a reușit performanța de a o învinge pe a cincea favorită a openului Portugaliei, după ce a trecut de ea în doar două seturi, scor 6-4, 7-5. Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, la Roland-Garros, în 2012, când jucătoarea din Estonia a învins-o pe româncă în turul al doilea cu scorul de 6-4, 6-1.

Begu, 23 de ani, va întâlni, azi, începând cu ora 15.00, în sferturi, o adversară mult mai accesibilă decât Kanepi, elvețianca de 24 de ani, Bacsinszky, ocupând în prezent doar locul 165 WTA. Begu a mai jucat cu tenismena din Elveția de trei ori până acum, raportul fiind de 2-1 pentru adversară.

Cu toate că nu este o jucătoare de temut, Bacsinszky a reușit o surpriză în primul tur, când a eliminat-o pe a treia favorită a competiției, australianca Samatha Stosur, locul 19 WTA. Begu a mai învins-o, în primul tur, pe japoneza Kurumi Nara, doar 22 ani, 45 WTA.

Tot în cadrul turneului portughez Victor Hănescu, 32 de ani și locul 93 ATP, evoluează azi împotriva spaniolului Pablo Carreno Busta, 22 ani și poziția 60 WTA, care a cunoscut o ascensiune uriașă în ultimul an o dată cu intrarea în prima sută mondială.

 

Cele mai citite

Președintele Iranului și ministrul de Externe sunt morți. Epava elicopterului a fost găsită

Președintele Iranului și ministrul de Externe al Iranului sunt morți, acest lucru fiind constatat oficial după ce a fost găsită epava elicopterului în care...

Noua fiță masonică: Sarmale la …roabă!

Așa zișii masoni grupați, în Marea Lojă Națională a României condusă, în scripte, de preotul Cătălin Tohăneanu, dar, în realitate, de plagiatorul Radu...

ANAT și patronatele din turism solicită suplimentarea semnificativă a fondurilor pentru creditele IMM Invest+

Vineri 17 mai, la Ploiești, a avut loc o întâlnire care a marcat aniversarea de 30 de ani a Patronatului IMM, la care au...
Ultima oră
Pe aceeași temă