33.8 C
București
luni, 24 iunie 2024
AcasăSpecialCirculaţie restricţionată pe DN 7, în Argeş, după ce o balustradă a...

Circulaţie restricţionată pe DN 7, în Argeş, după ce o balustradă a podului peste râul Cârcinov s-a desprins

Circulaţia pe DN 7, în oraşul Topoloveni, se desfăşoară cu restricţii, traficul rutier fiind permis pe o singură bandă, pe podul care trece peste râul Cârcinov, după ce o balustradă a podului, iar zona pietonală din dreptul acesteia a fost distrusă, avariile fiind cauzate de vechimea podului, conform Mediafax.

Conform sursei citate, restricţia a fost impusă după ce o balustradă de protecţie şi banda pietonală a podului s-au desprins, balustrada înclinându-se către albia râului, iar banda pentru pietoni fiind impracticabilă.

Avariile sunt cauzate de vechimea podului, construit în anii '70.

Prefectul judeţului Argeş, Mihai Oprescu, prezent marţi în zona avariată, a solicitat Secţiei Drumuri Naţionale Piteşti să asigure zona şi să refacă de urgenţă balustrada de protecţie.

Cele mai citite

Ce prevede legea salariului minim european

Guvernul a aprobat Legea privind stabilirea salariilor minime europene, prin care se asigură transpunerea în legislația națională a Directivei (UE) 2022/2041 din 19 octombrie...

FOTO. Accident între un autocar și un autocamion. A fost activat Planul Roșu

Un accident în care sunt implicate un autocar şi un camion s-a produs, în această dimineaţă, la Porumbacul de Sus, fiind activat Planul Roşu.Potrivi...
Ultima oră
Pe aceeași temă