13.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialHOROSCOP octombrie GEMENI: Veşti importante şi succes în carieră

HOROSCOP octombrie GEMENI: Veşti importante şi succes în carieră

În prima parte a lunii, primeşti veşti importante pe care nu le anticipezi – partenerul(a) te cere în căsătorie, afli că aştepţi un copil sau obţii locul de muncă la care ai visat dintotdeauna.

De asemenea, primeşti veşti bune în plan financiar – vinzi ceva la preţ neaşteptat de bun, o investiţie pe care ai făcut-o îţi aduce profit, primeşti o mărire de salariu sau, dacă abia te angajezi, ţi se oferă un salariu mai mare decât te aşteptai.

Dacă te-ai certat cu un prieten, planifică o discuţie pentru ziua de 17 octombrie, când vei avea cele mai mari şanse de împăcare.

În a doua jumătate a lunii, îţi pui gândurile în ordine, renunţi la obiceiurile sau modurile de gândire care nu te ajută să evoluezi în plan personal sau profesional şi devii foarte hotărât(ă) să ai succes în ceea ce îţi propui.

Dacă în ultima vreme ai suferit din cauza unei persoane, ziua de 25 octombrie îţi va aduce alinarea de care ai nevoie.

Închei luna cu un succes în plan profesional – eşti promovat(ă), primeşti o ofertă de lucru mai bună, atragi atenţia presei sau ai şansa să te ocupi de un proiect care te entuziasmează.

Cele mai citite

România, debut de vis la Campionatul European de Culturism şi Fitness! Sportivii noștri au cucerit 21 de medalii în prima zi

Lotul național al României a câștigat un număr record de 21 de medalii (11 de aur, 6 de argint și 4 de bronz) în...

Germania susține că a fost victima unui atac cibernetic rusesc. Berlinul avertizează că vor exista consecințe

Berlinul a acuzat vineri hackeri ruşi susţinuţi de Moscova de un atac cibernetic intolerabil împotriva membrilor Partidului Social-Democrat german şi a avertizat că vor...

Unirea Shopping Center: Inima Comercială a Bucureștiului

Situat în centrul vibrant al Bucureștiului, Unirea Shopping Center nu este doar un simplu centru comercial, ci o emblemă a orașului, fiind unul dintre...
Ultima oră
Pe aceeași temă