9.6 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialRăsturnare de situație: Cine a fost adevăratul kamikaze din timpul raidului în...

Răsturnare de situație: Cine a fost adevăratul kamikaze din timpul raidului în Saint Denis

Hasna Ait Boulahacen, femeia care a fost găsită moartă după raidul de amploare al autorităților franceze în Saint Denis, nu s-a aruncat în aer, a declarat o sursă din poliție pentru Agence France Presse. Sursa citată de agenția AFP susține că teroristul kamikaze ar fi fost de fapt un bărbat. 

Această nouă declarație confirmă spusele martorilor detonării Hasnei Ait Boulahacen care au spus că, înainte de a se arunca în aer, femeia a strigat: „Ajutor, ajutor. Nu sunt iubita lui”.

Citește și: Terorism în Franța: Povestea femeii care s-a detonat în Saint-Denis

Procurorii au declarat, anterior, că în raidul din suburbia Saint-Denis o femeie a detonat o vestă cu explozibile de pe ea și a murit. Ea a fost identificată după amprente drept Hasna Ait Boulahacen. 

Hasna Ait Boulahacen a fost verişoara teroristului care a orchestrat atacurile din Paris, Abdelhamid Abaaoud. Femeia nu era interesată de religie, îi plăcea să se distreze şi era recunoscută pentru relaţiile pe care le-a avut cu mai mulţi bărbaţi, potrivit tabloidul Daily Mail.

O serie de șase atentate teroriste au avut loc, vineri seară, în mai multe zone din Paris, soldate cu 129 de morți și peste 350 de răniți.  

 

 

Cele mai citite

Attila Varga, judecător la CCR, a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti

Judecătorul Varga Attila de la Curtea Constituţională a României a fost internat, miercuri, în stare gravă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, au precizat...

Românii pot avea succes la Eurovision! Trebuie doar să demonstreze că au avut părinți de același sex: Decebal și Traian

România ar putea accede din nou cu succes în viitoarele finale din cadrul concursului Eurovision, poate chiar cu șanse la trofeu. Concurenții din țara...

Motivul pentru care un pacient stă neoperat de 10 zile la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Un pacient internat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă de 10 zile să fie operat după ce și-a rupt piciorul în urma unei...
Ultima oră
Pe aceeași temă