33.4 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSportVâlcov: Vosganian nu vine, marţi, la Comisia Roşia Montană. Vezi de ce

Vâlcov: Vosganian nu vine, marţi, la Comisia Roşia Montană. Vezi de ce

Preşedintele Comisiei pentru Roşia Montană, Darius Vâlcov, a declarat, luni, că ministrul Economiei, Varujan Vosganian, nu va fi prezent marţi la audierile din cadrul comisiei pentru că va participa la şedinţa CSAT, el informând comisia asupra absenţei sale, transmite Mediafax.

“Mâine (marţi, n.r.) doar Ministerul Economiei ne-a trimis o adresă că nu se poate prezenta domnul ministru. Este, am înţeles, într-o şedinţă a CSAT”, a spus Vâlcov, întrebat despre programul de audieri al comisiei.

El a precizat că reprezentanţii celorlalte ministere programate la audieri pentru marţi – Ministerul Finanţelor, Ministerul Bugetului, Ministerul Apelor şi Pădurilor – vor fi prezenţi.

Vâlcov a spus că miercuri va mai exista o anulare a audierii privind Institutul Geologic Român, preşedintele instituţiei fiind plecat în perioada 1-4 octombrie.

Darius Vâlcov a menţionat că atât Ministerul Economiei, cât şi Institutul Geologic Român vor fi reprogramate pentru audieri săptămâna viitoare.

Cele mai citite

Și Teodosie poartă rochie și își duce crucea, indiferent cât îl lovește Daniel

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a avut dreptate când a sugerat că persoanele în general purtătoare de...

Construcție filosofică

O condiție a vieții izbutite este cunoașterea realității în care se trăiește. Împărtășesc opinia că, printre formele spiritului, filosofiei îi revine să asigure reflecția...

Mbappe și Ronaldo, resemnați. Golgheterul EURO 2024 e autogolul

Ilustrație: Marian Avramescu Supervedetele fotbalului Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe sunt pe cale să plece cu cozile între picioare de la Turneul Final al...
Ultima oră
Pe aceeași temă