27.9 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăGDPRVIRUS NECUNOSCUT la Beiuş. Un copil a MURIT după o vacanţă petrecută...

VIRUS NECUNOSCUT la Beiuş. Un copil a MURIT după o vacanţă petrecută în Bulgaria

Un copil de numai un an a murit, la Beiuş, din cauza unui virus necunoscut. Fratele geamăn al acestuia a fost stabilizat de medici. Acesta a fost internat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti. Medicii spun că este vorba despre un virus pe care încearcă să-l identifice.

 

Tragedia s-a produs după o vacanţă petrecută în Bulgaria şi în ţară împreună cu părinţii, informează Digi 24.

Unul dintre ei a fost internat la spitalul din Beiuş, după ce a început să se simtă rău. A făcut stop cardio-respirator şi a murit.

După câteva ore a ajuns la spital şi fratele geamăn, care acuza probleme de respiraţie. Medicii nu au reuşit să-şi dea seama care este cauza bolii, aşa că l-au trimis în Bucureşti, unde a fost stabilizat.

Specialiştii aşteaptă acum rezultatul analizelor trimise la Institutul Cantacuzino, pentru a afla cauza acestei tragedii.

“Eu, în cariera mea de pediatru, foarte rar am văzut o astfel de evoluţie rapidă. Intră în discuţie virusuri, microbi. Vom găsi răspuns numai după ce vom primi de la Cantacuzino aceste investigaţii”, spune doctorul Ladislau Ritli, medic pediatru la Spitalul Muncipal din Oradea.

Cele mai citite

SUA se pregătesc pentru un val de căldură sufocant

Vaste regiuni din centrul şi estul Statelor Unite se pregătesc pentru un val de căldură sufocant săptămâna viitoare, cu temperaturi ce ar urma să...

Ciolacu subliniază că el va decide cine va fi comisarul european din partea României și nu Iohannis

Premierul Marcel Ciolacu afirmă că atributul desemnării comisarului european este al primului ministru, dar precizează că va avea discuţii şi în coaliţie şi cu...

BECC Costinești cere anularea alegerilor

Biroul Electoral de Circumscripţie Comunală (BECC) nr.29 Costineşti a stabilit, seara trecută, că este necesară anularea scrutinului electoral la alegerile pentru administraţia publică locală...
Ultima oră
Pe aceeași temă