14.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO: Românca Tina Olari, aleasă cel mai bun designer din Spania, în...

FOTO: Românca Tina Olari, aleasă cel mai bun designer din Spania, în 2015

Românca Tina Olari va primi premiul “Degetarul de aur” pentru cel mai bun designer din Spania în anul 2015. Astfel, ea va deveni primul român care primeşte această distincţie, informează Agerpres.

Premierea va avea loc la Madrid, pe 19 februarie, iar la eveniment vor fi prezente cele mai cunoscute nume din lumea modei iberice, precum şi personalităţi publice din Spania. 

“Este o imensă fericire. Să fii apreciat de cei din ţara ta este minunat, dar să fii recunoscut la nivel înalt în ţara de adopţie este mai mult decât o satisfacţie. Sunt atât de încântată!”, a declarat Tina Olari.

Premiile “Degetarul de aur” se acordă începând cu anul 2008 pentru cei mai talentaţi designeri spanioli, cele mai bune modele feminine şi masculine, publicaţii de modă şi cele mai bine îmbrăcate vedete din Regatul spaniol. 

La sfârşitul lunii decembrie a anului trecut, Tina Olari a devenit cunoscută la nivel internaţional după ce a îmbrăcat-o pe câştigătoarea concursului de frumuseţe Miss World 2015, Mireia Lalaguna. Bistriţeanca Tina Olari (41 ani) s-a stabilit în urmă cu patru ani în Spania, în Barcelona, unde şi-a continuat pasiunea pentru modă şi a deschis un atelier de creaţie. 

Rochiile sale au reuşit să impresioneze, astfel că, în 2015, Tina Olari a fost numită preşedinte al juriului concursului Miss World Barcelona, câştigat de Mireia Lalaguna. Tina a devenit, astfel, designer oficial al celei care urma să câştige, în acelaşi an, nu doar titlul de Miss World Spania, ci şi marele premiu al acestui concurs internaţional, desfăşurat în luna decembrie în China.

 

Cele mai citite

Pe eJobs sunt afișate salariile pentru pozițiile care se scot în piață la angajare

Uniunea Europeană a decis, recent, termenul limită până la care angajatorii vor fi obligaţi să publice salariile pentru toate poziţiile pe care le scot...

Robert Fico, premierul slovac, este supus unei operaţii “foarte complicate” la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica

Premierul slovac Robert Fico este supus unei operaţii "foarte complicate" la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica, după ce a fost împuşcat de cinci ori...

Brașovul e singurul oraș din țară intrat în cursa pentru a deveni Capitală Verde Europeană

Brașovul, o nouă tentativă pentru a deveni Capitală Verde Europeană. Este singurul oraș din România care a trecut de prima etapă de evaluare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă