14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialAccidentul feroviar din Germania: Experţii au găsit a treia cutie neagră

Accidentul feroviar din Germania: Experţii au găsit a treia cutie neagră

A treia cutie neagră, care lipsea de la locul accidentului feroviar care a avut loc, marţi dimineaţa, în Germania a fost găsită, informează DPA, citat de Agerpres.

Dispozitivul conţine informaţii despre care se speră că vor ajuta la aflarea cauzelor accidentului, în urma căruia au murit 11 oameni şi 81 au fost răniţi. 

Autorităţile germane se tem că numărul victimelor ar putea creşte, după ce joi a decedat un al 11-lea pasager, un bărbat de 47 de ani. Potrivit unei purtătoare de cuvânt a poliţiei, mai multe persoane se află, în continuare, în stare critică. 

Citeşte şi: UPDATE: MAE: O româncă, printre victimele accidentului feroviar din Germania

Potrivit reprezentantului poliţiei, pentru moment nu se ştie dacă accidentul a fost provocat de o eroare umană sau de o defecţiune tehnică. Astfel, ea a declarat că “este posibil să fi fost o combinaţie de factori”. 

Vineri, echipele de intervenţie continuau operaţiunea de înlăturare a resturilor celor două garnituri feroviare implicate în coliziune.

Citeşte şi: FOTO: Două trenuri s-au ciocnit în Germania: Cel puțin 10 morți și 150 răniți 

Cele mai citite

Mesaje de PAȘTE 2024: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște de trimis în aceste zile sfinte celor dragi. România Liberă îți propune o selecție de urări de Paște, SMS-uri pe care...

Aeronava cu Lumina Sfântă de la Ierusalim a aterizat la București la ora 18.23

Aeronava care aduce Lumina Sfântă de la Ierusalim a aterizat, în această seară, în România. Avionul a aterizat la ora 18.23, potrivit antena3.ro. Delegația care...

ROMÂNIA LIBERĂ urează un Paște Fericit cititorilor și colaboratorilor: Hristos a Înviat!

Redacția ROMÂNIA LIBERĂ vă urează Paște Fericit! Hristos a Înviat! Sărbătoarea Paștelui ne îmbrățișează într-o atmosferă plină de bucurie și recunoștință, aducându-ne împreună într-o comuniune...
Ultima oră
Pe aceeași temă