17.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialBunăvoinţa, terapie recomandată de Papa Francisc pentru îngrijirea bolnavilor

Bunăvoinţa, terapie recomandată de Papa Francisc pentru îngrijirea bolnavilor

Papa Francisc a vizitat, duminică, un spital de pediatrie din Ciudad de México şi a mulţumit personalului medical pentru că le oferă copiilor bolnavi o terapie pe bază de bunăvoinţă, pe lângă medicamentele pe care le administrează bolnavilor, informează EFE, citată de Agerpres.

Suveranul pontif le-a mulţumit tuturor, medici şi asistente de la Spitalul “Federico López” şi a precizat că “este foarte important pentru pacienţii să se simtă îngrijiţi, însoţiţi şi iubiţi”. Prima Doamnă a Mexicului Angélica Rivera l-a însoţit pe Papa Francisc în vizita sa la acest spital care are în îngrijire mulţi copii cu cancer. 

Citeşte şi: Mesajul Papei către mexicani, să facă o ţară “fără emigraţie” sau “traficanţi ai morţii”

Papa Francisc nu numai că a vorbit despre terapia pe bază de bunăvoinţă, dar a şi petrecut aproape o oră salutându-i unul câte unul pe cei 38 de copii internaţi în acest centru. Copiii l-au îmbrăţişat şi nu au mai vrut să-i dea drumul, iar papa Francisc a avut un cuvânt bun şi o mângâiere pentru fiecare. El a tras de asemenea de clopoţelul care anunţă fiecare ieşire din spital a unui copil care s-a însănătoşit. 

După acest ultim eveniment programat duminică, Sfântul Părinte are în agendă luni vizita în statul Chiapas.

Citeşte şi: Vizita Papei Francisc în Mexic influentează economia ţării

 

Cele mai citite

Banner de campanie al lui Nicușor Dan, lângă bălării de peste 1 m înălțime. FOTO

Imagini surprinse de jurnaliștii cotidianului național ROMÂNIA LIBERĂ arată iarbă și buruieni înalte de peste un metru, în mijlocul Capitalei, lângă Palatul Parlamentului, pe...

Probleme pentru Facebook și Instagram. Comisia Europeană a inițiat proceduri oficiale împotriva Meta

Astăzi, 30 aprilie, Comisia Europeană a demarat proceduri oficiale pentru a evalua dacă Meta, compania-mamă a platformelor Facebook și Instagram, a încălcat Actul legislativ...
Ultima oră
Pe aceeași temă