26 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSpecialREZULTATE FINALE BAC 2013. Vezi notele după contestaţii din SATU MARE

REZULTATE FINALE BAC 2013. Vezi notele după contestaţii din SATU MARE

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2013. România Liberă vă prezintă în timp real rezultatele finale la examenul de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2013.

Vineri, pe site-ul www.edu.ro, sunt afişate rezultatele finale la examenul de bacalaureat.

Vezi aici notele finale din judeţul Satu Mare.

Din cele 571 de contestaţii depuse au fost admise un număr de 224, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

În urma soluţionării contestaţiilor procentul final de promovabilitate la nivel de judeţ este de 62,55% pentru candidaţii din promoţia curentă şi 36,19% pentru candidaţii din promoţiile anterioare, rezultând un proces total de promovabilitate pe judeţ de 58,36%. 

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Satu Mare a înregistrat peste 550 de contestaţii din partea elevilor nemulţumiţi de notele obţinute la examenul de Bacalaureat.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Satu Mare, Călin Durla, a declarat, miercuri, pentru România Liberă, că majoritatea contestaţiilor au fost depuse la Limba română.

Citeşte şi REZULTATE BAC 2013 SATU MARE: Promovabilitatea este de 57,8%

“Au fost depuse după examenul de bacalaureat 571 de contestaţii, din care cele mai multe au fost cele de la Limba română. Restul sunt la celelalte materii”, a afirmat Călin Durla.

Lucrările ale căror note au fost contestate la examenele din această sesiune se trimit la centre de evaluare din alte judeţe.

 

Cele mai citite

Marea Britanie și-a demis ambasadorul din Mexic pentru o glumă cu o armă de asalt

Ambasadorul Marii Britanii în Mexic a fost concediat după ce a îndreptat o armă semi-automată spre un angajat local al ambasadei, potrivit spotmedia.ro. Un clip...

Congresul SUA îl așteaptă pe premierul Benjamin Netanyahu să i se adreseze

Liderii Camerei Reprezentanţilor şi Senatului l-au invitat pe premierul israelian Benjamin Netanyahu să se adreseze Congresului SUA, în pofida disensiunilor majore în rândul populaţiei...

Greco-catolicii din București celebrează duminică zece ani de la întemeierea episcopiei

Duminică, 2 iunie 2024, de la orele 10, la Catedrala greco-catolică „Sfântul Vasile cel Mare” (str. Polonă 50), Eparhia Greco-Catolică de București celebrează zece...
Ultima oră
Pe aceeași temă