15 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialREZULTATE FINALE BAC 2013. Vezi notele după contestaţii din SATU MARE

REZULTATE FINALE BAC 2013. Vezi notele după contestaţii din SATU MARE

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2013. România Liberă vă prezintă în timp real rezultatele finale la examenul de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2013.

Vineri, pe site-ul www.edu.ro, sunt afişate rezultatele finale la examenul de bacalaureat.

Vezi aici notele finale din judeţul Satu Mare.

Din cele 571 de contestaţii depuse au fost admise un număr de 224, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

În urma soluţionării contestaţiilor procentul final de promovabilitate la nivel de judeţ este de 62,55% pentru candidaţii din promoţia curentă şi 36,19% pentru candidaţii din promoţiile anterioare, rezultând un proces total de promovabilitate pe judeţ de 58,36%. 

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Satu Mare a înregistrat peste 550 de contestaţii din partea elevilor nemulţumiţi de notele obţinute la examenul de Bacalaureat.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Satu Mare, Călin Durla, a declarat, miercuri, pentru România Liberă, că majoritatea contestaţiilor au fost depuse la Limba română.

Citeşte şi REZULTATE BAC 2013 SATU MARE: Promovabilitatea este de 57,8%

“Au fost depuse după examenul de bacalaureat 571 de contestaţii, din care cele mai multe au fost cele de la Limba română. Restul sunt la celelalte materii”, a afirmat Călin Durla.

Lucrările ale căror note au fost contestate la examenele din această sesiune se trimit la centre de evaluare din alte judeţe.

 

Cele mai citite

Ziua Europei: Arcul de Triumf va fi iluminat în albastru

Arcul de Triumf va fi iluminat joi, de Ziua Europei, în albastru, a anunțat Primăria Capitalei. Alte manifestări dedicate Zilei Europa vor avea loc...

Maia Sandu speră ca Republica Moldova să intre în UE “până în 2030”

Președinta Maia Sandu le-a spus cetățenilor Republicii Moldova că țara lor ar putea fi primită în Uniunea Europeană până în anul 2030. "Depinde de noi...

Guvernul discută Programul Național de Reformă pe anul 2024

Guvernul Ciolacu are pe ordinea de zi a ședinței din 9 mai 2024 un Memorandum pentru "Aprobarea Programului Național de Reformă 2024", elaborat conform...
Ultima oră
Pe aceeași temă