18.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. Importantă acţiune antitero la Paris. Un presupus jihadist a fost arestat

UPDATE. Importantă acţiune antitero la Paris. Un presupus jihadist a fost arestat

UPDATE. 13:30. Poliţia franceză a arestat joi la Paris un presupus jihadist care se baricadase în propriul apartament, el fiind deja bănuit de radicalizare şi înscris în evidenţele autorităţilor, mai ales că a călătorit şi în Siria, transmite agenţia EFE, preluată de Agerpres. 

Bărbatul avea probleme psihice şi tatăl său a încercat joi dimineaţă să-l interneze într-o clinică de psihiatrie, dar el a refuzat. Potrivit postului France Info, poliţia a intervenit după ce a fost sesizată de familia presupusului jihadist, iar atunci acesta a decis să se baricadeze. 

Conform publicaţiei Le Parisien, suspectul era neînarmat, în apartamentul său simţindu-se doar gaze lacrimogene. 

——————-

14:15. Importantă acţiune antitero, la această oră, la Paris. Un barbat suspectat de radicalizare şi acţiuni teroriste s-a baricadat într-o încăpere. El are asupra sa o canistră de gaze lacrimogene. În centrul capitalei franceze sunt mobilizate forţele speciale.

Tatăl bărbatului ar fi spus că fiul său are probleme psihice şi ar fi încercat să-l interneze într-o clinică de specialitate, dar acesta s-a opus, susţine DIGI24.

Parisul este deja sub stare de alertă, iar autorităţile sunt cu atât mai îngrijorate cu cât se apropie Campionatul European de Fotbal.

Ştire în curs de actualizare

 

Cele mai citite

În ce condiții ar putea da România un sistem Patriot Ucrainei

Iohannis a declarat că inclusiv liderul de la Casa Albă ”a adus această chestiune în discuție”, iar președintele român a spus că este ”deschis...

Franța și China și-au dat mâna pe sub Rusia

Liderul de la Kremlin, Vladimir Vladimirovici Putin, s-a privit în oglindă și a jurat din nou, în fața singurei persoane care alege la...

Klaus Iohannis vrea un angajament mult mai ferm pentru Flancul Estic al NATO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că este nevoie de un angajament mult mai ferm pentru Flancul Estic al NATO, pentru apărare, dar şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă