13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialAmenzi de până la 1.000 de lei pentru timişorenii care scutură pături...

Amenzi de până la 1.000 de lei pentru timişorenii care scutură pături la geam

Conform unui proiect de hotărâre al Consiliului Local Timişoara, care ar urma să completeze o altă decizie din anul 2007, timişorenii care îşi vor scutura păturile sau covoarele la ferestre sau la balcoane vor fi sancţionaţi, informează Mediafax.

Potrivit proiectului, timişorenii nu au voie să scuture “covoare, carpete, preşuri sau alte asemenea articole de la ferestrele sau de pe terasele ori balcoanele imobilelor”.

Amenda este de la 500 până la 1.000 de lei pentru persoanele fizice şi de la 1.000 până la 2.500 de lei pentru persoanele juridice.

Hotărârea cea veche, din anul 2007, interzicea locuitorilor municipiului Timişoara uscarea hainelor pe echipamente amplasate în spaţiile de joacă, precum şi să întindă rufele spălate la uscat în balcoane deschise, pe suport în afara balcoanelor sau în jurul imobilelor de locuit. Această prevedere rămâne valabilă şi în noua hotărâre.

Cele mai citite

ELCEN o acuză pe Firea că a mințit la Realitatea Plus, în legătură cu falimentul RADET

Se încearcă din nou inducerea în eroare a opiniei publice în sensul în care ELCEN este considerată cauza falimentului RADET, transmit reprezentanții Electrocentrale București. Vă...

Echilibrul perfect: cum să îmbini mobilierul vintage cu designul modern

În ultimii ani, o tendință care a câștigat teren în designul interior este combinarea mobilierului vintage cu designul modern. Acest amestec neconvențional de stiluri...

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...
Ultima oră
Pe aceeași temă