15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăPoliticăMarcel Vela a anunțat schimbarea șefilor Jandarmeriei Române

Marcel Vela a anunțat schimbarea șefilor Jandarmeriei Române

Vela a precizat că la conducerea Jandarmeriei a fost numit Bogdan Enescu, în prezent inspector șef al inspectoratului de Jandarmi Ilfov, care ”nu a avut nici o legătură cu evenimentele din 10 și 11 august 2018”.

De asemenea – ca adjunct al său – a fost numit actualul șef al jandarmilor români din Afganistan, colonelul Ionuț Gabriel Câmpanu, aflat de 11 ani în activitatea MAI.

”Este șeful contigentului de jandarmi aflați în misiune internațională în Afganistan și în același timp este și consilierul șefului statului major al ministrului de Interne afgan. Deci are o recunoaștere profesională internațională. Conduce acest contingent și consiliază un ministru din această țară.” – a spus ministrul despre noul adjunct al șefului jandarmilor, conform Ştirile ProTV.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

Ungaria a rămas în urma României la PIB-ul pe cap de locuitor

"România a întrecut Ungaria la PIB-ul pe cap de locuitor, iar românii sunt cu mult înaintea maghiarilor la consum", scrie, într-o analiză pentru Portfolio.hu,...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...
Ultima oră
Pe aceeași temă