25.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialDinamo priveşte spre retrogradare

Dinamo priveşte spre retrogradare

Formaţia Dinamo a fost învinsă sâmbătă seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa FC Vaslui, ­într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, în care a jucat ultimul sfert de oră în inferioritate numerică.

 

Unicul gol al partidei a fost înscris de Sânmărtean, în minutul 37, cu un şut de la 18 metri, în dreapta lui Bălgrădean, după o pasă de la Caue.

Tehnicianul echipei Dinamo, Dario Bonetti, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu FC Vaslui, scor 0-1, că este dezamăgit doar de rezultat, nu şi de prestaţia jucătorilor săi, apreciind că aceştia au avut o implicare bună şi au fost foarte motivaţi.

„Sunt dezamăgit doar de rezultat, şi nu de prestaţia jucătorilor mei. Cred că am avut o implicare bună, dar în alte meciuri am jucat mai bine. Însă în fotbal se poate întâmpla orice. Sânmărtean a jucat foarte bine, ştiam că este un jucător foarte bun. Sunt mulţumit de jucătorii mei. Pentru câştigarea titlului nu ne mai luptăm cu siguranţă, poate ne luptăm pentru locurile 3-5. Astăzi am întâlnit o echipă cu o calitate mai bună decât a noastră. A fost o partidă echilibrată, dar Vasluiul ne-a bătut la un gol. Vaslui nu este o echipă de coada clasamentului, dar cu jucători mai de calitate decât noi. Sunt mulţumit de jucătorii mei, au dat totul pe teren, au fost foarte motivaţi, însă Vasluiul ne-a învins”, a spus Bonetti.

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, este de părere că în această perioadă nu mai interesează pe nimeni spectacolul, ci rezultatele. „Ce am găsit eu la Vaslui e diferit faţă de ce am lăsat. Cu Sânmărtean mă înţeleg mai bine, pentru că este ardelean de-al meu, mă înţeleg mai bine cu el şi înţelege ce vreau de la el”, a mai afirmat Hizo.

Dumitru Dragomir, şeful LPF, a intrat în direct prin telefon la Dolce Sport şi l-a făcut praf pe antrenorul dinamovist Dario Bonetti după înfrângerea cu FC Vaslui „Eu v-am spus, nu-i da briciul maimuţei, că vă bărbiereşte de vă curăţă! De 50 de ani n-am mai văzut un antrenor aşa de slab, nici la copii şi juniori. Dacă mai pierde două acasă, se bate cu alea de la retro­gradare. Şi veţi vedea că va mai pierde. Sper să se facă de râs definitiv, să nu-l mai primească nimeni. Doi antrenori am cunoscut în viaţă care au pierdut şi pe urmă au venit şi au spus că au jucat bine, că sunt fericiţi. Unul e Bonetti, pe celălalt nu-l spun. Eu aş propune să-l mai ţină, până îl aleargă ăştia prin parc”, a spus Dragomir la Dolce Sport.

Rezultate înregistrate în partidele disputate, vineri şi sâmbătă, în etapa a XV-a a Ligii I, programul celorlalte întâlniri şi clasamentul competiţiei:

Vineri

CST Severin – Gloria Bistriţa 1-0; Au marcat: Neacşa ’83.

Gaz Metan – CSMS Iaşi 0-1; A marcat: Pătulea ’90+3

Sâmbătă

Ceahlăul – Oţelul Galaţi 4-1; Au marcat: Bădescu ’19, Aloisio ’48, Stana ’79, ’88/Giurgiu ’73

Astra Giurgiu – Petrolul 1-1; Au marcat: Seto ’61/Grozav ’84

Dinamo – FC Vaslui 0-1;

A marcat: Sânmărtean ’37

Duminică, 11 noiembrie

Concordia Chiajna – CFR Cluj, ora 19.00, Dolce Sport

FC Braşov – Pandurii Târgu Jiu, ora 19.30, DigiSport

Viitorul Constanţa – Steaua, ora 21.30, DigiSport

Luni, 12 noiembrie

Universitatea Cluj – Rapid, ora 20.30, DigiSport.

Cele mai citite

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Aglomeraţie pe drumurile dinspre mare și munte spre Capitală. Rute alternative

Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că este inregistrată aglomeraţie pe sensul de coborâre al DN1 către Ploieşti, între staţiunile Predeal şi Buşteni, dar şi...

Armata israeliană a început evacuarea civililor din Rafah, înaintea unei posibile ofensive

Armata israeliană a început evacuarea civililor din orașul Rafah, aflat în sudul Fâșiei Gaza, aparent în cadrul pregătirilor pentru o operațiune militară în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă