29.4 C
București
marți, 11 iunie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Trei fete au fost rănite grav de o mașină, în dreptul...

UPDATE. Trei fete au fost rănite grav de o mașină, în dreptul localităţii bistriţene Şintereag

Trei fete cu vârste de 9, 11 şi 13 ani au fost rănite grav, duminică seara, de o mașină, în dreptul localităţii bistriţene Şintereag, informează News.ro.

UPDATE 06:10. Fetița de 13 ani care a intrat în stop cardio-respirator după ce a fost lovită, duminică seara, de o mașină pe DN 17, alături de alte două minore, a fost stabilizată de către medici și dusă la Spitalul de Urgență Județean din Bistrița, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bistrița-Năsăud, Marius Rus, citat de Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bistrița-Năsăud, Crina Sârb, șoferul de 21 ani, domiciliat în comuna Bistrița Bârgăului, se deplasa spre casă în momentul în care le-a lovit pe cele trei fetițe, care veneau din sens opus pe marginea drumului.

La locul accidentului s-au deplasat echipaje de ambulanță și SMURD, inclusiv echipajul de terapie intensivă mobilă.

Fetița de 13 ani a intrat ulterior în stop cardio-respirator. Celelalte două minore au fost preluate de echipajele medicale cu multiple leziuni și traumatisme și transportate la spital.

Șoferul de 21 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. El va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cazul a fost preluat de către polițiștii secției din Beclean, care urmează să stabilească modul în care s-a produs accidentul.

———————————-

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa, plutonierul major Marius Rus, cele trei fete au fost lovite de o maşină în localitatea Şinterean, una dintre ele fiind în stop-cardiorespirator.

La locul accidentului, au fost trimise echipaje ale SMURD ŞI Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa, inclusiv un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, care, la ora actuală, face manevrele de resuscitare a fetei aflate în stop-cardiorepirator.

Sursa citată a precizat că celelalte două fete au suferit şi ele leziuni şi traumatisme, însă au fost stabilizate, fiind conştiente. Potrivit aceleiaşi surse, una dintre fete a fost deja transportată la spitalul din Bistriţa.

Deocamdată, nu se cunosc împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

 

Cele mai citite

Suveraniștii aduc neomarxiștii la putere în Europa

Alegerile din Duminica vindecării orbului din naștere, organizate în România, au reconfirmat supremația PSD-PNL și la locale și la europarlamentare. Sperietoarea ascensiunii extremismului în...

Premierul Cehiei: Este posibil ca Rusia să fie în spatele tentativei de incendiere a autobuzelor municipale din Praga

Petr Fiala, prim-ministrul Cehiei, a sugerat că Rusia s-ar putea afla în spatele tentativei de incendiere a autobuzelor municipale din Praga de săptămâna trecută,...

ONU a votat o rezoluție propusă de SUA pentru încetarea focului în Gaza

ONU a adoptat o rezoluție care susține încetarea focului în Gaza. Propunerea a fost făcută de americani, potrivit jurnalul.ro. Consiliul de Securitate al Națiunilor Unite...
Ultima oră
Pe aceeași temă