16.6 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuArtistul italian Al Bano a fost operat de urgență după ce a...

Artistul italian Al Bano a fost operat de urgență după ce a suferit două infarcturi într-un interval de două ore

Îndrăgitul cântăreţ italian Al Bano a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență după ce a suferit două infarcturi și va rămâne internat în următoarele zile într-un spital din Roma, a scris sâmbătă revista italiană ”Oggi”, preluată de Agerpres.

Artistul a fost operat în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce, în cursul după-amiezii de vineri, acesta a suferit două atacuri de cord, într-un interval de două ore, în timp ce se afla pe scenă pentru repetițiile concertului de Crăciun, la Auditorium Conciliazione din Roma, în apropiere de piața Sf. Petru din centrul Vaticanului.

Al Bano a explicat că a suferit o intervenție chirurgicală care a durat trei ore, iar în acest interval a fost în semi-sedare, așa că a putut auzi ”tot ce au spus” doctorii.

“M-au operat în timpul nopții. Trei ore de intervenție, în semi-sedare. Am ascultat tot ce spuneau și a trebuit să-mi mușc limba: am vrut să fac glume, dar apoi m-am gândit că e mai bine să nu le distrag atenția”, a mărturisit el.

Al Bano a dat asigurări că se simte ”bine” și că speră să rămână în spital doar încă “câteva zile”, pentru că, a spus el, are “lucruri de făcut”.

 

Cele mai citite

Sfânta Lumină, adusă de la Ierusalim pe Otopeni. Cum va fi împărțită

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim în această seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va fi...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...

Mesaje de PAȘTE 2024: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște de trimis în aceste zile sfinte celor dragi. România Liberă îți propune o selecție de urări de Paște, SMS-uri pe care...
Ultima oră
Pe aceeași temă