20.6 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSportSurse: Klaus Iohannis a discutat, joi, la telefon cu social-democrata Sevil Shhaideh,...

Surse: Klaus Iohannis a discutat, joi, la telefon cu social-democrata Sevil Shhaideh, urmând să se întâlnească săptămâna viitoare pentru o discuţie faţă în faţă

Preşedintele României, Klaus Iohannis, ar fi sunat-o deja pe social-democrata Sevil Shhaideh, propusă de liderul PSD pentru funcţia de premier al României. Cei doi ar fi discutat imediat după conferinţa de presă pe care şeful statului a ţinut-o în cursul acestei zile, urmând să se întâlnească săptămâna viitoare pentru a avea o discuţie tete-a-tete, au declarat surse politice pentru News.ro.

Potrivit surselor citate, liderul PSD, Liviu Dragnea a decis duminică “să nu forţeze legea” şi să nu se autopropună pentru funcţia de prim-ministru. Astfel, preşedintele PSD a avut luni o întâlnire cu Sevil Shhaideh, în cadrul căreia i-a propus să fie premier.

De asemenea, Liviu Dragnea i-a prezentat lui Klaus Iohannis propunerea de premier într-un plic, în cadrul consultărilor de miercuri de la Palatul Cotroceni, moment în care şeful statului a afirmat că este “o propunere foarte bună”.

Cele mai citite

Cum ar putea Nicușor Dan să elimine și mafia din fotbal

Ilustrație: Marian Avramescu Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, se laudă în campania electorală pentru un nou mandat de edil-șef că a oprit mafia...
Ultima oră
Pe aceeași temă