25.2 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportSamatta merge în Premier League. Tanzanianul a semnat cu Aston Villa

Samatta merge în Premier League. Tanzanianul a semnat cu Aston Villa

Samatta, care a fost coleg la Genk cu Ianis Hagi şi Vladimir Screciu, a semnat un contract pe patru ani şi jumătate şi aşteaptă să primească permisul de muncă şi cartea verde.

Atacantul de 27 de ani a marcat 10 goluri pentru campioana Belgiei în acest sezon în toate competiţiile, inclusiv contra lui Liverpool în Champions League, pe Anfield.

”Sunt foarte mulţumit că am reuşit să îl aducem la club pe Mbwana”, a declarat managerul echipei din Birmingham, Dean Smith.

Antrenorul avea nevoie de întăriri în compartimentul ofensiv, după ce Wesley s-a accidentat la genunchi şi va lipsi restul sezonului.

Transferul lui Samatta nu a fost efectuat în timp pentru ca africanul să poată juca în meciul de marţi cu Watford, un derby al codaşelor.

Villa i-a mai adus în această iarnă pe mijlocaşul Danny Drinkwater de la Chelsea şi pe portarul Pepe Reina de la AC Milan.

Cele mai citite

Lando Norris a spart gheața în Marele Circ! Britanicul, campion în cursa de la Miami

Britanicul Lando Norris (McLaren-Mercedes) s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 găzduit duminică de Miami, în a şasea etapă a Campionatului mondial. Plecat din...

Cetățenii UE consideră dezastrele naturale o amenințare mai mare decât un eventual război

Cetățenii din mai multe țări membre UE consideră că dezastrele naturale legate de climă reprezintă o amenințare mai mare decât un eventual război. Acest punct...

VIDEO. Poli Iași obține victoria în partida cu FC Hermannstadt

Într-un meci tensionat din cadrul etapei a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal, Politehnica Iași a reușit să învingă echipa FC Hermannstadt...
Ultima oră
Pe aceeași temă