32 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăInternaționalGuns N' Roses le-a interzis fanilor să poarte tricouri cu Slash la...

Guns N’ Roses le-a interzis fanilor să poarte tricouri cu Slash la concertul de la O2 Arena

Guns N’ Roses le-a interzis fanilor să poarte tricouri care îl reprezintă pe Slash, fostul membru al trupei, în cadrul concertelor pe care le-au susţinut joia şi vinerea trecută, potrivit b1.ro.

Reporterii publicaţiei britanice NME au descoperit povestea, după ce un fan s-a plâns de faptul că la intrarea pe O2 Arena, acolo unde trupa susţinea concertul, bodyguarzii l-au dezbrăcat de tricoul cu Slash pe care-l purta.

“Am priomit ordinul de la management de a nu permite accesul pe O2 Arena celor care poartă tricouri cu Slash, şi le-am cerut tuturor celor care îl poartă să îl dea jos, iar dacă au refuzat nu au mai avut acces la concert”, a declarat unul dintre membrii echipei de securitate.

James Revell, fanul care a semnalat problema cu tricourile, le-a spus celor de la NME că l-au rugat să-şi scoată tricoul deoarece “Axl Rose are o problemă cu Slash, iar dacă m-ar fi văzut purtând tricoul s-ar fi enervat pe scenă”. “Nu am mai experimentat niciodată ceva aşa de insultător la un concert”.

Vineri, trupa Guns N’ Roses şi-a încheiat al doilea show pe arena londoneză O2, relatează wxyz.com. Axl Rose şi fostul ei chitarist Slash s-au lansat într-un război furios al cuvintelor încă de când Slash a părăsit grupul în 1996.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 845. “Vom fi alături de Ucraina până când va învinge”, anunță președintele SUA, Joe Biden

"Vom fi alături de Ucraina până când va învinge în acest război", a anunțat președintele SUA, Joe Biden, în contextul conferinței de pace care...

Summitul de pace al lui Zelenski, eșuat

La invitația lui Volodimir Zelenski, într-o stațiune alpină din munții elvețieni, s-a desfășurat un „summit al păcii,” cu participarea a 90 de state. După...

Coldplay lansează album nou în luna octombrie

Trupa Coldplay a dezvăluit planurile de a lansa cel de-al 10-lea album de studio, intitulat "Music of the Spheres", în luna octombrie. Aceasta va...
Ultima oră
Pe aceeași temă