13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialUn tabloid din Rusia recomandă femeilor să se mândrească cu bătăile primite...

Un tabloid din Rusia recomandă femeilor să se mândrească cu bătăile primite de la soţi, deoarece au mai multe şanse să nască băieţi

Rusoaicele ar trebui să se mândrească cu bătăile primite de la soţii lor fiindcă doar aşa le cresc şansele să nască băieţi, se arată într-un editorial publicat în tabloidul rusesc Komsomolskaya Pravda, scrie Daily Mail, citat de Hotnews.

Materialul a fost publicat după ce preşedintele Vladimir Putin a promulgat, marţi, legea care dezincriminează violenţă domestică.

În acest articol, semnat de scriitorul Yaroslav Korobatov, se arată: “De ani de zile, femeile lovite de soţii lor găseau consolare în proverbul ipocrit ‘dacă te bate, te iubeşte. Însă, un nou studiu ştiinţific oferă femeilor cu bărbaţi irascibili noi motive să fie mândre de vânătăile lor, în măsură în care femeile care sunt bătute, au confirmat biologii, au un avantaj preţios – este mai probabil să nască băieţi”, mai adaugă sursa citată.

În fiecare an, circa 14.000 de femei mor în Rusia din cauza bătăilor primite de la soţii sau de la rudele lor, potrivit unui studiu ONU din 2010.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă