20.2 C
Bucureศ™ti
vineri, 6 septembrie 2024
AcasฤƒSpecialAvionul de la Tel Aviv a aterizat รฎn condiลฃii de siguranลฃฤƒ pe...

Avionul de la Tel Aviv a aterizat รฎn condiลฃii de siguranลฃฤƒ pe Aeroportul Otopeni

UPDATE: Avionul de la Tel Aviv cu 141 de pasageri la bord, care a avut probleme tehnice, a aterizat în condiลฃii de siguranลฃฤƒ pe Aeroportul Otopeni, fฤƒrฤƒ ca echipajele aflate în apropierea pistei sฤƒ fie nevoite sฤƒ intervinฤƒ, a declarat pentru Mediafax purtฤƒtorul de cuvânt Valentin Iordache.

Valentin Iordache a precizat cฤƒ aeronava a aterizat pe Aeroportul Otopeni la ora 21.11, fฤƒrฤƒ niciun fel de probleme.

Purtฤƒtorul de cuvânt al Aeroportului Otopeni a mai spus cฤƒ pilotul avionului a solicitat, cu trei minute înainte de aterizare, asistenลฃฤƒ la sol, însฤƒ aeronava a ajuns pe pistฤƒ în condiลฃii de siguranลฃฤƒ, nefiind nevoie de intervenลฃia echipajelor.

Iordache a mai spus cฤƒ înainte de aterizare s-a format un dispozitiv corespunzฤƒtor de primire, fiind declaratฤƒ o situaลฃie de atenลฃie în jurul orei 21.08.

UPDATE:Directorul general al companiei Romatsa, Bogdan Donciu, a declarat, miercuri searฤƒ, cฤƒ în cazul avionului de la Tel Aviv este o situaลฃie de urgenลฃฤƒ, pilotul neputând sฤƒ aterizeze din cauza unei probleme cu flapsurile, scrie Mediafax.

Bogdan Donciu a precizat cฤƒ pilotul a anunลฃat o situaลฃie deosebitฤƒ, dupฤƒ ce a încercat sฤƒ aterizeze ลŸi nu a putut.

El a precizat cฤƒ i-a fost asigurat drum liber, având prioritate la aterizare, celelalte aeronave urmând sฤƒ aterizeze fie pe cealaltฤƒ pistฤƒ, fie la Aeroportul Bฤƒneasa.

Directorul Romatsa a mai spus cฤƒ aeronava se pregฤƒteลŸte sฤƒ aterizeze în câteva minute.

––-

Un avion care vine de la Tel Aviv nu a putut ateriza, miercuri searฤƒ, pe Aeroportul Otopeni, din cauza unor probleme tehnice, piloลฃii încercând o aterizare forลฃatฤƒ, potrivit Mediafax.

Aeronava trebuia sฤƒ aterizeze la 20.37 pe Aeroportul „Henri Coandฤƒ”. Aparatul de zbor are la bord 141 de pasageri.

Potrivit ISU Ilfov, comandantul aeronavei va încerca în aproximativ 10 minute sฤƒ aterizeze.

La faลฃa locului sunt trei echipaje cu apฤƒ ลŸi spumฤƒ, un echipaj de descarcerare ลŸi un echipaj SMURD.

Cele mai citite

Alfred Bulai, audiat din nou pentru acuzaศ›ii de agresiune sexualฤƒ. Anchetatorii fac percheziศ›ii suplimentare

Sociologul Alfred Bulai, reศ›inut miercuri dimineaศ›ฤƒ, a fost adus joi รฎn faศ›a procurorilor de la Parchetul Judecฤƒtoriei Sectorului 1 pentru a fi audiat รฎn...

Aproape 20.000 locuri de muncฤƒ รฎn sectorul public, scose pe piaศ›ฤƒ de la รฎnceputul anului

รŽn primele ศ™apte luni ale acestui an, piaศ›a muncii a รฎnregistrat un volum de angajฤƒri mai redus comparativ cu aceeaศ™i perioadฤƒ a anului trecut....

Incredibil! Inelele lui Saturn vor dispฤƒrea complet ศ™i vor rฤƒmรขne invizibile pentru ceva timp

Inelele lui Saturn sunt pe cale sฤƒ devinฤƒ invizibile pentru o perioadฤƒ de timp din cauza poziศ›iei unice a planetei รฎn raport cu Pฤƒmรขntul...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ