15.6 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialUluială în Liga Campionilor: Manchester United, eliminată

Uluială în Liga Campionilor: Manchester United, eliminată

Echipa Manchester United, finalista ediţiei de anul trecut a Ligii Campionilor, a ratat calificarea în optimi, după ce a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 2-1 (1-0), de FC Basel (Elveţia), care accede astfel în optimi, alături de Benfica Lisabona, ocupanta primei poziţii în grupa C a competiţiei, informează Mediafax.

Este pentru prima dată în şase ani când Manchester United este eliminată în faza grupelor Ligii Campionilor, echipa pregătită de Alex Ferguson urmând să evolueze în 16-imile Ligii Europa.

Miercuri, golurile echipei elveţiene FC Basel au fost marcate de Streller ‘9 şi Alexander Frei ’84, în timp ce pentru englezi a punctat Jones ’89.

În celălalt meci al grupei, formaţia portugheză Benfica Lisabona, care avea deja asigurată calificarea în optimile Ligii Campionilor, s-a impus, cu scorul de 1-0 (1-0), pe teren propriu, în faţa campioanei României, Oţelul Galaţi, care părăseşte astfel competiţia fără niciun punct.

Clasamentul final al grupei C a Ligii Campionilor este următorul: 1. Benfica Lisabona – 12 puncte, 2. FC Basel – 11 puncte, 3. Manchester United – 9 puncte, 4. Oţelul Galaţi – 0 puncte.

Cele mai citite

Un jucător de la FCSB, prezent la înmormântarea lui Gigi Mulțescu. Campioana României, omagiu pentru fostul antrenor

La înmormântarea fostului mare antrenor și fotbalist Gigi Mulțescu au participat sute de oameni, inclusiv jucători și oficiali din fotbalul românesc, aducându-i un ultim...

Portugalia: Trei pompieri au murit într-un incendiu care a mistuit o pădure

În Portugalia, trei pompieri și-au pierdut viața din cauza unui incendiu care a răvășit o pădure din partea de nord a țării. De câteva...

Meta riscă o amendă uriașă din partea UE pentru practici anticoncurențiale în piața anunțurilor

Meta ar putea primi o amendă substanțială din partea Uniunii Europene, fiind acuzată de practici anticoncurențiale în domeniul anunțurilor de mică publicitate, potrivit unui...
Ultima oră
Pe aceeași temă