19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialCel puţin zece morţi în explozia unei bombe în interiorul unui hotel,...

Cel puţin zece morţi în explozia unei bombe în interiorul unui hotel, în nord-vestul Pakistanului

Cel puţin zece persoane au fost ucise, iar alte 14 sau fost rănite, joi seara, în explozia unei bombe în interiorul unui hotel din oraşul Nowshera, în nord-vestul Pakistanului, a anunţat poliţia, citată de Mediafax.

“Bomba a explodat în interiorul hotelului. Cel puţin nouă persoane au fost ucise, iar alte 14 au fost rănite”, a declarat Mohammad Hussain, un oficial din cadrul poliţiei din oraş.

Bomba a explodat joi seara, în momentul în care zeci de persoane s-au reunit după o cină de dezlegare în postul de Ramadan.

Potrivit poliţiei, bomba a fost amplasată sub o bicicletă lăsată în curtea interioară a hotelului.

“Hotelul a fost distrus, dar şi un hotel alăturat. Şase magazine situate în vecinătate au suferit pagube grave”, a adăugat Hussain.

Un oficial din cadrul serviciilor de informaţii de la Peshawar a confirmat atentatul.

Populaţia pakistaneză posteşte, în timpul Ramadanului, de la răsăritul şi până la apusul soarelui.

Nowshera se află la aproxiamtiv 50 de kilometri nord-est de Peshawar, cel mai important oraş din nord-vestul Pakistanului.

Vinerea trecută, 51 de persoane au fost ucise într-un atentat-sinucigaş comis în timpul rugăciunii, într-o moschee din Jamrud, în districtul tribal Khyber din nord-vestul Pakistanului. Acesta a fost cel mai sângeros atac comis în această ţară în ultimele trei luni.

Cele mai citite

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

METEO. Mai multe județe afectate de vânt puternic

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare Cod galben pentru intensificări ale vântului, valabilă în următoarele ore, pentru nouă județe și Municipiul...

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în Sâmbăta Mare

Un bărbat din judeţul Iaşi s-a aruncat, astăzi, de pe o pasarelă, în faţa unui tren, în localitatea Săbăoani, a informat Inspectoratul de Poliţie...
Ultima oră
Pe aceeași temă