4.8 C
Bucureศ™ti
vineri, 18 octombrie 2024
AcasฤƒInternaศ›ional"Dallas", din nou pe micile ecrane

„Dallas”, din nou pe micile ecrane

Un remake al celebrului serial „Dallas”, care a rulat pe posturile de televiziune din 1978 ลŸi pânฤƒ în 1991, va intra pe micile ecrane în vara anului viitor, din distribuลฃie fฤƒcând parte ลŸi „veteranii” Larry Hagman, Linda Gray ลŸi Patrick Duffy, informeazฤƒ Mediafax.

Remake-ul a primit aprobarea oficialilor postului TNT, care a comandat deja producลฃia primelor 10 episoade, informeazฤƒ contactmusic.com.

Din distribuลฃie fac parte Jesse Metcalfe, Jordana Brewster, Brenda Strong, Josh Henderson ลŸi Julie Gonzalo, alฤƒturi de „veteranii” Larry Hagman – care a interpretat rolul lui J.R. Ewing -, Linda Gray ลŸi Patrick Duffy.

„TNT a analizat posibilitatea de a face o versiune actualizatฤƒ a „Dallas” timp de mai mulลฃi ani, dar abia acum am citit scenariul incredibil al Cynthiei Cidre pentru episodul pilot ลŸi am ลŸtiut cฤƒ avem deja baza pentru un serial incredibil”, a declarat Michael Wright, vicepreลŸedinte executiv ลŸi ลŸef al departamentului de programe al TNT.

Serialul „Dallas” prezintฤƒ luptele pentru putere din cadrul unei familii texane care activeazฤƒ în industria petrolului.

Serialul a avut un succes impresionant în lumea întreagฤƒ, înregistrând o audienลฃฤƒ globalฤƒ de peste 100 de milioane de telespectatori.

Episodul „Who Shot JR?” („Cine l-a împuลŸcat pe JR?”), difuzat în 1980, a rฤƒmas pânฤƒ în zilele noastre unul dintre programele de televiziune cu cea mai mare audienลฃฤƒ din lume, iar serialul „Dallas”, difuzat în 13 sezoane, între anii 1978 ลŸi 1998, a avut o popularitate uriaลŸฤƒ pe plan mondial.

Cele mai citite

Donald Trump รฎl atacฤƒ pe Zelenski: Nu ar fi trebuit niciodatฤƒ sฤƒ lase sฤƒ รฎnceapฤƒ acest rฤƒzboi

PreลŸedintele ucrainean Volodimir Zelenski, a cฤƒrui ลฃarฤƒ a fost invadatฤƒ de Rusia la 24 februarie 2022, "nu ar fi trebuit niciodatฤƒ sฤƒ lase sฤƒ...

Cazinoul din Constanศ›a รฎntredeschide uศ™a, dupฤƒ 4 ani de reabilitare

Toate elementele decorative vor arฤƒta la fel ca acum 100 de ani, spun constructorii, pentru cฤƒ sunt refฤƒcute dupฤƒ modelul original. Deศ™i la รฎnceputul anului,...

Netanyahu spune cฤƒ pacea este mai aproape dupฤƒ uciderea lui Yahya Sinwar, liderul Hamas

Moartea liderului miลŸcฤƒrii palestiniene Hamas, Yahya Sinwar, oferฤƒ ลŸansa pฤƒcii รฎn Orientul Mijlociu, a declarat joi searฤƒ premierul israelian Benjamin Netanyahu, potrivit Pro Tv. El...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ