22.5 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăInternațional"Dallas", din nou pe micile ecrane

“Dallas”, din nou pe micile ecrane

Un remake al celebrului serial “Dallas”, care a rulat pe posturile de televiziune din 1978 şi până în 1991, va intra pe micile ecrane în vara anului viitor, din distribuţie făcând parte şi “veteranii” Larry Hagman, Linda Gray şi Patrick Duffy, informează Mediafax.

Remake-ul a primit aprobarea oficialilor postului TNT, care a comandat deja producţia primelor 10 episoade, informează contactmusic.com.

Din distribuţie fac parte Jesse Metcalfe, Jordana Brewster, Brenda Strong, Josh Henderson şi Julie Gonzalo, alături de “veteranii” Larry Hagman – care a interpretat rolul lui J.R. Ewing -, Linda Gray şi Patrick Duffy.

“TNT a analizat posibilitatea de a face o versiune actualizată a “Dallas” timp de mai mulţi ani, dar abia acum am citit scenariul incredibil al Cynthiei Cidre pentru episodul pilot şi am ştiut că avem deja baza pentru un serial incredibil”, a declarat Michael Wright, vicepreşedinte executiv şi şef al departamentului de programe al TNT.

Serialul “Dallas” prezintă luptele pentru putere din cadrul unei familii texane care activează în industria petrolului.

Serialul a avut un succes impresionant în lumea întreagă, înregistrând o audienţă globală de peste 100 de milioane de telespectatori.

Episodul “Who Shot JR?” (“Cine l-a împuşcat pe JR?”), difuzat în 1980, a rămas până în zilele noastre unul dintre programele de televiziune cu cea mai mare audienţă din lume, iar serialul “Dallas”, difuzat în 13 sezoane, între anii 1978 şi 1998, a avut o popularitate uriaşă pe plan mondial.

Cele mai citite

GRECO al Consiliului Europei solicită reglementări mai stricte pentru prevenirea corupției în funcțiile înalte ale guvernelor centrale

Strasbourg, 30.05.2024 - Grupul de State împotriva Corupției (GRECO) al Consiliului Europei a cerut guvernelor să adopte reglementări mai stricte pentru a preveni corupția...

Consiliile de Administrație ale TAROM și CNAB nu mai sunt funcționale. Se rupe coaliția în companiile de stat?

Consiliile de Administrație (CA) ale TAROM și Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB) nu mai sunt funcționale, în acest moment, au declarat, pentru “România liberă”,...

Ce este dischinezia biliară și cum se manifestă?

Ai observat că, de câteva luni, te confrunți cu episoade inexplicabile, intermitente, de durere în partea dreaptă superioară a abdomenului? Durerea este suficient de...
Ultima oră
Pe aceeași temă