19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialTraficul este blocat pe DE 581, în Vaslui, după ce o mașină...

Traficul este blocat pe DE 581, în Vaslui, după ce o mașină a luat foc, iar două persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier

O mașină a luat foc, iar două persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier, pe Drumul European 581, în Vaslui, potrivit Agerpres. Traficul, în zonă, a fost blocat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Silvia Manta, mașina care a luat foc avea instalație pe gaz, care a explodat în urma impactului cu un alt autovehicul.

'Din primele informații primite de la polițiștii rutieri aflați la fața locului, un cetățean moldovean se deplasa pe ruta Vaslui — București cu un autoturism dotat cu instalație pe gaz. La un moment dat, un autoturism i-a tăiat calea și a intrat în coliziune cu mașina condusă de cetățeanul din Republica Moldova, în urma impactului având loc o explozie la butelia de gaz.

Ambii conducători auto au fost răniți, ei fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul', a declarat Silvia Manta.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență au intervenit pentru stingerea incendiului, dar autoturismul a fost complet avariat. La fața locului s-a deplasat și prefectul județului Vaslui, Eduard Popica.

Cele mai citite

Momente jenante cu un cunoscut prezentator TV din Marea Britanie în timpul unei emisiuni

Rageh Omaar, în vârstă de 56 de ani, a prezentat vineri emisiunea News At Ten de la ITV News. El s-a comportat ciudat în...

Europarlamentarul Ramona Strugariu va candida la funcția de primar în Cluj-Napoca

Eurodeputata Ramona Strugariu, copreşedinte REPER, şi-a lansat, sâmbătă, candidatura la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, conform agerpres.ro. "Am intrat în politică tocmai ca să...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...
Ultima oră
Pe aceeași temă