21.5 C
București
vineri, 14 iunie 2024
AcasăSpecialSilviu Prigoană, internat la Spitalul Floreasca

Silviu Prigoană, internat la Spitalul Floreasca

Deputatul Silviu Prigoană a fost internat, joi dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, pentru o suferinţă cardiacă, fiindu-i montate stenturi, a declarat directorul unităţii sanitare, Radu Macovei, citat de Mediafax.

Deputatul Silviu Prigoană a fost diagnosticat cu angină pectorală, iar medicii de la Spitalul Floreasca din Capitală i-au montat, joi, un stent pentru desfundarea unei artere care alimentează cu sânge muşchiul inimii, din cauza căreia avea durerea în piept, urmând să rămână internat câteva zile.

Medicul de gardă de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Floreasca, Cristian Pandrea, a declarat că Silviu Prigoană avea o arteră care alimentează cu sânge muşchiul inimii înfundată, astfel că i-a fost montat un stent.

“A venit (joi, n.r.) dimineaţă acuzând o durere în piept, era angină pectorală. În urma investigaţiilor s-a descoperit că o artera care alimentează cu sânge muşchiul inimii este înfundată, astfel că medicii au hotărât montarea unui stent”, a spus Cristian Pandrea.

Intervenţia a fost realizată sub control angiografic, pacientul se simte bine, este în salonul postoperator şi va mai rămâne câteva zile sub monitorizare, a precizat doctorul Pandrea.

Honorius Prigoană, fiul deputatului, care se afla la intrarea în secţia în care a fost internat Silviu Prigoană, a declarat pentru agenţia de ştiri că tatăl său a venit singur la spital.

“Tata nu a fost adus la spital, ci a venit singur. Starea lui este foarte bună”, a spus Honorius Prigoană.

Cele mai citite

SUA şi Ucraina au încheiat un acord de apărare considerat un precursor al aderării la NATO

Preşedinţii american şi ucrainean, Joe Biden, respectiv Volodimir Zelenski au semnat joi un acord bilateral de apărare menit să întărească apărarea Ucrainei în faţa...

Efectele furtunii din București: străzi şi subsoluri inundate, copaci căzuți si autoturisme avariate

Pompierii au fost nevoiţi să intervină în noaptea de joi spre vineri în aproape 400 de cazuri în Bucureşti şi Ilfov ca urmare a...

Tramvaiele opresc din nou în stația Eroii Revoluției. Zona a devenit cel mai nou și mai modern reper urban din Capitală

De la începutul acestei săptămâni, tramvaiele de pe liniile 1, 7, 10, 19 și 25 opresc în stația „Piața Eroii Revoluției”. În urma lucrărilor de modernizare...
Ultima oră
Pe aceeași temă